Työterveyslääkäri Karaportti, Espoo

Haemme Lääkärikeskus Aava Karaporttiin

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

Karaportin toimipisteessä toimii tiivis, moniammatillinen työterveyden asiantuntijatiimi. Ammattilaisemme ovat kokeneita työterveyden osaajia; hoitajia, lääkäreitä, psykologeja sekä fysioterapeutteja. Työskentelemme viihtyisissä ja valoisissa toimitiloissa.

Hoidamme Karaportissa kansainvälistä suurasiakkuutta, jossa yhdessä tiimin kanssa ratkomme mobiliityön, sekä liikkuvan ja virtuaalisen työn haasteita.

Karaportin työterveysasema sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Kehä II kupeessa Espoon Karamalmilla. Toimipisteeseemme pääsee kätevästi autolla, bussilla ja junalla. Ilmainen parkkipaikka löytyy kiinteistön parkkipaikalta.

Odotamme Sinulta työterveyslääkärin pätevyyttä tai meneillään olevia työterveyden erikoistumisopintoja. Toivomme myös Sinulta löytyvän hyviä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista työotetta niin asiakasyrityksiin että tiimiin nähden.

Tule mukaan osaavaan ja innostuneeseen tiimiimme! Meillä tehdään töitä yhdessä ja toisiamme tukien.

Kerromme mielellämme tarkemmin sinulle lisää työstä sekä Aavasta.
Vastaava työterveyslääkäri Henna Tolvanen-Majneh on tavoitettavissa puhelimitse ma-to klo 16-18.

Kysy lisää:

Henna Tolvanen-Mahjneh Työterveyslääkäri

Henna Tolvanen-Mahjneh
Vastaava työterveyslääkäri
050 486 3782
henna.tolvanen-mahjneh@aava.fi

Marleena Vuorialho
Rekrytointipäällikkö
044 754 5303
marleena.vuorialho@aava.fii

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

"Suomalainen perheyritys, ihanat kollegat ja yhdessä tekemisen meininki innostavat eteenpäin."

Lääkärikysely 2020, Aava

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.