Työterveyslääkäri Luotsi etäpalvelut

Oletko juuri sinä Luotsi etähoitoyksikkömme seuraava uudistushenkinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava kollega?

Rohkea tapamme kehittää uusia asiakaslähtöisiä etähoidon toimintamalleja kiinnostaa lisääntyvästi työterveyshuollon asiakasyrityksiä ja asiakasmäärämme kasvavat jatkuvasti.

Millaista on työskennellä Luotsissa?

Luotsin työterveyshuollon moniammatillinen tiimi palvelee asiakkaita arkena ja viikonloppuisin, myös iltaisin. Hoitajat tekevät hoidon tarpeen arvion ja ohjaavat asiakkaan lääkärin etävastaanotolle tai kivijalkaan. Moni asia hoituu jo ensikontaktissa hoitajan toimesta ja sinä voit keskittyä lääkärin tehtäviin.

Käytämme Luotsissa sujuvia konsultaatio- ja viestikanavia ammattilaisten välillä. Seniorin tuki on saatavilla, etkä jää yksin pulmatilanteissa. Lääkärinä hoidat potilaita puhelimitse etävastaanotoilla tai kirjallisina konsultaatioina sähköisen viestikanavan kautta. Myös videovastaanotot ovat mahdollisia. Halutessasi voit myös tehdä työterveysasiakkaiden chattia.

Yhteinen tiimitilamme sijaitsee Helsingin Kampissa. Voit suunnitella työaikasi sinulle parhaiten sopivaksi ja tehdä työn mistä päin Suomea tahansa.

Mitä odotamme sinulta?

Sinä työterveyslääkäri tai erikoistuva/erikoistumista suunnitteleva lääkäri, jolla on vähintään kahden vuoden työkokemus vastaanottotyöstä, olet lämpimästi tervetullut Luotsi etähoitotiimiimme! Odotamme sinulta sujuvaa suomenkielen taitoa, myös englannin ja/tai ruotsin kielitaito on hyväksi.

Otathan yhteyttä rohkeasti, kerromme sinulle mielellämme tarkemmin toiminnastamme ja kartoitamme yhdessä sinulle sopivan työnkuvan.

Lue tästä lisää Aava Luotsista.

Kysy lisää:

Virpi Jolkkonen yleislääketieteen erikoislääkäri

Virpi Jolkkonen
Luotsin vastuulääkäri
050 435 7879
virpi.jolkkonen@aava.fi

Aulikki Juntunen
Työterveyshuollon ylilääkäri 
010 380 3800
aulikki.juntunen@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Hyvin luotettava suomalainen yhtiö, jonka omistajat ja johto ovat kuunnelleet työntekijöitä herkällä korvalla.

Lääkärikysely 2020, Aava

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.