Johannes Guo

Johannes Guo

Työterveyshuollon erikoislääkäri

Varaa aika

Erikoistumisalueeni ovat työlääketiede ja vakuutuslääketiede. Olen lääketieteen tohtori.

Valmistuin lääkäriksi Suomessa 1998, työterveyshuollon erikoislääkäriksi 2004, ammattisyöpiin liittyvä väitöskirjani valmistui 2005. Kelan asiantuntijalääkärin työtä olen tehnyt vuodesta 2009 alkaen. Minulla on vakuutuslääketieteen erityispätevyys.

Työssä jaksaminen sekä kuntoutus- ja eläkeratkaisut ovat erityisvahvuusalueitani.

Hoidan asiasi etähoitokeinoilla (etävastaanotto, soittopyyntö, OmaAava, sähköposti, tekstiviesti). Jos etävastaanottoaikaa ei ole enää varattavissa suoraan netistä, kannattaa kirjoittaa minulle OmaAavan kautta tai esim. olla yhteydessä Aavan ajanvaraukseen tai hoitajiin soittopyynnön jättämistä varten.

Huomio: Annettu etähoitoaika on vain viitteellinen, soitan Sinulle järjestyksessä kyseessä olevan päivän aikana, yleensä klo 10:30 -13:30 tai 17:30 – 20:30 välillä.

Jos asiaasi ei voida täysin hoitaa etäkeinolla, mahdollisuuden mukaan pyrin antamaan Sinulle sopivan asiantuntijan lähivastaanottoajan. Etävastaanottoaikani sopii esim. seuraavissa asioissa:

· Terveystarkastuksen tutkimusten määräys ja tulosten tulkinta

· Työssäjaksaminen

· Kroonisten kansantautien (esim. verenpainetauti, kolesterolitauti, tablettihoitoinen sokeritauti) tutkimus- ja hoito, myös reseptit

· Allergian ja astman tutkimus ja hoito, myös reseptit

· Kelan ja työeläkeyhtiön keskeisiä tuki- ja kuntoutusmahdollisuuksia sairauksissa ja työkyvyn heikentymisessä, vakuutuslääkärin näkökulmat

· Osa- tai täysityökyvyttömyyseläkkeen hakemus, vakuutuslääkärin näkökulma

· Muut huolesi, joihin haet lääkärin apua

Haluan auttaa Sinua jaksamaan vielä paremmin.

Haluan parantaa ymmärrystäsi työterveyshuollon ja vakuutuslaitosten toimintaperiaatteista niin, että voisit saavuttaa parhaan mahdollisen yhteistyötuloksen.

Ajanvarausohje

  • Varaa tarvittaessa etähoitoaikani Aavan nettisivun, ajanvarauksen, Luotsin tai hoitajien kautta

  • Annettu etähoitoaika on vain viitteellinen, soitan Sinulle järjestyksessä kyseessä olevan päivän (yleensä maanantai tai keskiviikko) aikana, yleensä klo 10:30 – 13:30 tai 17:30 – 20:30 välillä.