Elämäntyönä terveytesi Podcast

 

Aavan podcastissa keskustellaan asiantuntijoiden kanssa, joiden elämäntyönä on terveys. Tavoitteena on löytää ajattelemisen aihetta siihen, mistä hyvä ja terve elämä koostuu. Etsimme ratkaisuja niin fyysiseen, henkiseen, kuin yhteiskunnalliseenkin hyvinvointiin. Podcastin isäntänä toimii markkinointi- ja viestintäjohtajamme Pauli Waroma.

Podcast on löydettävissä Spotifysta, Apple Podcastista ja Acastista.

 

 

Jakso 6

Kuudennessa jaksossa keskustellaan unesta, palautumisesta, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja siitä, miten kaikki ehkä alkaakin epätäydellisyyden hyväksymisestä. Vieraana studiossa on unilääketieteeseen erikoistunut työterveyshuollon erikoislääkäri ja psykoterapeutti Helena Aatsinki. Tervetuloa kuuntelemaan!


Anchor
Spotify
Apple

 

 

Jakso 5

Viidennessä jaksossa keskustellaan tanssista, liikkeestä ja oman kehon tuntemisen tärkeydestä. Vieraana studiossa on koreografi, ohjaaja, tanssija ja hyvinvointivalmentaja Hanna Brotherus. 


Anchor
Spotify
Apple

 

 

Jakso 4

Neljännessä jaksossa keskustellaan ruoasta ja siitä mistä hyvinvointi rakentuu. Vieraana studiossa on hyvinvointitutkija ja ravitsemusasiantuntija Patrik Borg. 


Anchor
Spotify
Apple

 

 

Jakso 3

Kolmannessa jaksossa Paulin vieraaksi studioon saapuu lääketieteen tohtori, työterveyshuollon erikoislääkäri Eira Roos. Keskustelun aiheena on työterveyden tärkeys, korona-aika sekä lääkärinä sosiaalisessa mediassa vaikuttaminen. 

Anchor
Spotify
Apple

 

 

Jakso 2

“Meille on sisäänrakennettu ajatus siitä, että muutos on pirun vaikeeta. Mutta salaisuus siinä on se, että tee niin pieniä muutoksia, että ne jää pysyviksi, eli rutiineiksi.”

Toisessa jaksossa keskustellaan mm. varianssista ja siitä, miten saada elämään enemmän energiaa. Pauli Waroman vieraana on Aavan Virta hyvinvointipalveluiden johtaja Petteri Kilpinen.

Anchor
Spotify
Apple

 

 

Jakso 1

Ensimmäisessä jaksossa Pauli Waroma ja lääkärikeskus Aavan johtava ylilääkäri Jukka Toivonen keskustelevat sairauksien ennaltaehkäisystä, sote-uudistuksesta sekä yksityisen ja julkisen sektorin eroista terveydenhuollon näkökulmasta.

Anchor
Spotify
Apple