Aava jakaa vastuumme huolehtia ihmistämme – hyvin

Perheyritys Lejoksessa ovat pehmeä arvot käytössä. Yritys on aina panostanut henkilöstöstä huolehtimiseen tausta-ajatuksella, että tyytyväiset ja hyvinvoivat ihmiset varmistavat liiketoiminnan tuloksellisuuden. Kymmenen vuotta Aava-työterveyden asiakkaana on vahvistanut kehitystavoitetta olla Suomen paras työpaikka.  

Epämukavan laadukasta työtä 

Lejos kasvaa tällä hetkellä voimakkaasti elintarvikkeiden myynti-, markkinointi- ja maahantuontiyrityksenä sekä kehittämällä uutuustuotteita suomalaisten kuluttajien makuun. Kun liiketoiminnan vertailukohtana ovat globaalit isot toimijat, erottautumistekijät on löydettävä muualta kuin resursseista. Yrityksen toimitusjohtaja Oskar Lindroos puhuu laadullisen työn tekemisen puolesta. Asioita lähestytään aidon asiakaslähtöisesti.  

– Henkilöstämme täytyy olla valmis tekemään epämukavan paljon töitä, ei määrällisesti  vaan laadullisesti. Korostan tätä henkilöstöllemme. Meillä asioita ajatellaan asiakas edellä. Samaa arvomaailmaa arvostan Aavan tavassa huolehtia työterveydestä. Toimitaan, ehdotetaan eikä vain tuoteta palveluja.  

Aava tukee työntekijäkokemuksen kehittämisestä 

Lejos on saanut käytännöllistä, asiantuntevaa apua työntekijäkokemuksen kehittämiseen Aavalta. Aava Aisti-mittauksien kautta Lejoksen johto saa näkymän työntekijöiden tuntemuksiin ja jaksamiseen. Aava myös tuuppaa Lejoksen johtoa tarttumaan asioihin, joihin työnantajan on syytä puuttua. Kokonaisvaltainen huolehtiminen työnhyvinvoinnista on vapauttanut Lejoksen johdon aikaa liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen – siihen, missä johdon osaaminen on parhaiten käytössä.  

– Kun olemme asettaneet tavoitteeksemme olla Suomen paras työpaikka, tähän kehittämistyöhön on varattava paljon aikaa. Aava vapauttaa esimiestemme aikaa huolehtimalla päivittäisestä työhyvinvoinnista. He ottavat ihmisemme kokonaisvaltaisesti vastuulleen.  

Pehmeät arvot kattavat esimiestyön 

Aavan asiantuntemusta tarvitaan myös, kun henkilöä kuormittavat asiat johtuvat muista kuin työhön liittyvistä asioista. Pehmeiden arvojen mukainen esimiestyö kunnioittaa työntekijöitä, eikä tilapäiseen heikompaan suoritukseen haluta Lejoksessa heti puuttua. Silloin avuksi voi olla vaikka Aavan työpsykologin palvelut.  

– Henkilöstömme kokemus työhyvinvoinnista huolehtimisesta paranee, koska toiminta on aktiivista Aavan puolelta. Ammattilaisten osaaminen on omaa luokkaansa.  

Kun ihmiset voivat hyvin, he motivoituvat työhönsä. Asiantuntijatyössä oman käden jäljen näkeminen on tärkeää. Se rakentaa työhön uudenlaista merkityksellisyyttä. Pitkäjänteinen kehittämistyö keskittyy siihen, että motivoituneet ihmiset voivat hyvin jatkossakin.  

– Etenemme määrätietoisesti ja tunnistamme sen, ettei pikavoittoja ole luvassa. Arvostamme Aavaa kumppanina, joka kulkee rinnalla muistuttamassa ja aktivoimassa meitä.  

Oskar Lindroos 
Toimitusjohtaja, Lejos 

Haluaisitko yrityksesi Aavan työterveysasiakkaaksi?

Olemme yrityksellesi oikea kumppaniksi, jos:
Haluatte modernin työterveyskumppanin, joka uskoo pitkäjänteiseen, proaktiiviseen tekemiseen yhdessä.
Arvostatte henkilöstön hyvinvoinnista syntyvää kilpailuetua.
Pidätte työkykyinvestointien taloudellisia vaikutuksia tärkeinä.
Haluatte löytää uusia keinoja työn tekemisen laadun kasvattamiseen.