Työterveyshuolto Hyvinkää

Hyvinkäällä Aava työterveyshuolto palvelee yhdessä toimipisteessä, Aava Hyvinkään Pipetissä.

Työterveyshuolto Aava Hyvinkään Pipetti

Hyvinkään työterveyshuollossa vastaanottaa

  • 3 työterveyshoitajaa
  • 3 työterveyslääkäriä
  • 1 työfysioterapeuttia
  • 1 työpsykologia

Aava Hyvinkään Pipetin työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Hyvinkään työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio, röntgen, sairaanhoitajien vastaanotto, yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot ja fysioterapia.

Hyvinkään työterveyshuollon erityisosaamista on debriefing, painonhallinta- ja elintapaohjaus, urheilupsykologia, kouluttajalääkärin toiminta, matkatyötä tekevien ohjaus ja neuvonta, valtakunnalliset yritykset, säteilytyötodistukset sekä palo- ja pelastusalan työterveyshuollon koulutus.

eAava ja etälääkärit palvelevat kaikkialla

Hyvinkään työterveyshuoltoa täydentää sähköinen asiointi eAavassa. Uudessa verkkopalvelussamme tavoitat yrityksen työterveystiimin nopeasti ja hallitset asiakkuuttasi helposti. Lue, millä kaikilla tavoilla eAava rikastaa yrityksesi työterveyshuoltoa.

Aavan asiantuntijat auttavat myös etävastaanotolla, jos palvelu kuuluu työterveyshuoltosopimukseen. Puhelinvastaanottoa pitävät muun muassa Aavan yleislääkärit, gynekologit ja matkailulääkärit. Aava Luotsi tekee työterveyshuollon etäasioinnin entistä vaikuttavammaksi.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.