Työterveyshuolto Järvenpää

Järvenpäässä Aava työterveyshuolto palvelee yhdessä toimipisteessä, Aava Järvenpäässä.

Työterveyshuolto Aava Järvenpää

Järvenpään työterveyshuollossa vastaanottaa

  • 6 työterveyshoitajaa
  • 6 työterveyslääkäriä
  • 2 työfysioterapeuttia
  • 1 työpsykologia

Aava Järvenpään työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Järvenpään työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio, röntgen, sairaanhoitajien vastaanotto, yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot ja fysioterapia.

Järvenpään työterveyshuollon erityisosaamista on tupakan vieroitus, pef-seurantojen ohjaus, jälkipuinti, EMDR-terapia, hypnoosi ja rentoutuminen, työnohjaus, työ- ja organisaatiopsykologia, työyhteisösovittelu ja Firstbeat-hyvinvointianalyysit. Tarjoamme koulutusta ja ohjausta ensiavussa, painonhallinnassa, elintavoissa, ergonomiassa sekä tuki- ja liikuntaelinterveydessä. Aava Järvenpäästä saat säteilytyötodistukset, merimiestodistukset ja sukellustodistukset.

Etähoito ja digipalvelut saatavillasi

Järvenpään työterveyshuoltoa täydentää sähköinen asiointi asiakasyritysten edustajille sekä henkilöstölle. Uudessa verkkopalvelussamme tavoitat yrityksen työterveystiimin nopeasti ja hallitset asiakkuuttasi helposti.

Aavan asiantuntijat auttavat myös etävastaanotolla, jos palvelu kuuluu työterveyshuoltosopimukseen. Puhelinvastaanottoa pitävät muun muassa Aavan yleislääkärit, gynekologit ja matkailulääkärit. Lue lisää siitä, miten Aava Luotsi tekee etäasioinnista entistä vaikuttavampaa.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Aavan työterveyshuoltoon.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen