Työterveyshuollon palvelut

Aava työterveyshuolto näyttää yritykseltäsi. Emme myy pakettiratkaisua, vaan haluamme tarjota asiakkaillemme juuri ne palvelut, joita he tarvitsevat. Täydennämme lakisääteistä työterveyshuoltoa kattavilla palveluilla, kuten pätevien erikoislääkäreiden osaamisella, rivakalla etäasioinnilla ja monipuolisilla hyvinvointivalmennuksilla. Kanssamme kustannukset eivät karkaa käsistä, sillä laskutamme toiminnastamme läpinäkyvästi.

Aktiiviset työterveystiimit luovat hoidon perustan

Työterveystiimimme huolehtivat siitä, että laissa määritellyt velvoitteet täyttyvät. Sellaisia ovat esimerkiksi työpaikkaselvitysten teko, alkutarkastukset ja määräaikaistarkastukset. Useimmat työnantajat tahtovat sisällyttää työterveyshuoltosopimukseen myös sairaanhoidon, jolloin työntekijä pääsee ripeästi hoitoon aina tarvittaessa. Lue lisää työterveystiimin työstä.

Yli 40:n erikoisalan vastaanotot ja toimenpiteet

Siellä missä on Aavan työterveyshuolto, on myös erikoislääkäreiden vastaanotot. Meillä voit tavata huippuasiantuntijan saman katon alla, mikä mahdollistaa katkeamattoman hoitoketjun ja nopean tervehtymisen. Vain työterveyshuoltoon keskittyvissä toimipisteissämme Aava Oulussa ja Aava Tampereella hyödynnämme luotettavien kumppaneidemme osaamista erikoislääkärikonsultaatioissa.

Työterveyshuolto siellä missä sinäkin - eAava, Aavan digitaalinen palvelu ja etävastaanotot

Työterveystiimimme palvelevat myös etänä eAavassa ja Aavan digitaalisen palvelun kautta. Pienet vaivat hoituvat vaikka työpaikalta tai kotoa käsin, kun otat yhteyttä työterveyshoitajaasi digipalvelun kautta. eAava kokoaa yhteen työterveyshuollon mittarit ja muun tärkeän datan, mikä tekee vaikuttavuuden seuraamisesta helppoa HR:lle. Etäasiointia täydentävät etävastaanotot, jotka ovat Aavan yleislääkäreiden ja valikoitujen erikoisalojen puhelinaikoja.

Aava Luotsi tekee etäasioinnista vaikuttavaa

Haluatko hyödyntää etäasioinnin mahdollisuudet leikkaamatta hoidon laadusta? Aava Luotsi työterveyshuolto tekee etäasioinnista vaikuttavampaa kuin koskaan. Aava Luotsin asiantuntijat seuraavat henkilöstön terveyttä reaaliaikaisesti ja puuttuvat työkykyriskeihin ajoissa. Etähoidosta on erityisesti hyötyä yrityksille, joilla on henkilökuntaa paikkakunnilla, jossa ei ole Aavan toimipistettä.

Työkykyjohtamisesta tukea esimiehille

Tiesitkö, että puoliteholla työskentely on yrityksen tuottavuudelle yhtä haitallista kuin sairauslomapäivät? Hyvä johtaminen on oikopolku aikaansaavaan työyhteisöön. Kokeneet työkykyvalmentajamme auttavat yrityksesi esimiehiä ratkaisemaan hankalia tilanteita työpaikoilla ja tuomaan työpaikalle tekemisen meininkiä. Lue lisää työkykyjohtamisen eduista yrityksellesi.

Henkistä ja fyysistä hyvinvointia keholle ja mielelle

Haastavat työtehtävät vaativat keholta ja mieleltä huippuvirettä. Aava Hyvinvointi- ja urheiluklinikka tuottaa yritysjohdolle ja muille avainhenkilöille tarkat mittaukset ja niihin pohjautuvat treeniohjelmat työhyvinvoinnin tueksi. Valmennukset toteutetaan Aava Kampissa klinikan yksityissalilla, jolla asiakkaat voivat harjoitella myös itsenäisesti.

Valmennukset ja luennot

Aava työterveyshuolto järjestää yrityksellesi asiantuntevat ja mukaansatempaavat luennot, koulutukset ja valmennukset.

Meiltä saat muun muassa:

Ota yhteyttä

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.