Työterveyshuolto Tampere

Tampereella Aava työterveyshuolto palvelee yhdessä toimipisteessä. Aava Tampere sijaitsee Hämeenkadulla Keskustorin kupeessa.

Työterveyshuolto Aava Tampere

Tampereen työterveyshuollossa vastaanottaa

  • 4 työterveyshoitajaa
  • 6 työterveyslääkäriä
  • 2 työfysioterapeuttia
  • 1 työpsykologia

Aava Tampereen työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Tampereen työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio ja ravitsemusneuvonta.

Tampereen työterveyshuollon erityisosaamista on tietotyöläisten työterveyshuolto. Aava Tampereen toiminnassa tärkeää on kehitysmyönteisyys, innovatiivisuus, moniammatillisuus, ryhmäinterventiot ja asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen.

Tampereen työterveyshuollossa on työniloa

Vuonna 2015 Aava Tampere sai sosiaali- ja terveysministeriön tunnustuksen olemalla mielekäs ja vetovoimainen sosiaali- ja terveysalan työpaikka.

Aava Tampere on työterveyshuoltoyksikkö, joten erikoislääkärikonsultaatioissa, fysioterapiassa ja kuvantamispalveluissa käännymme luotettavien kumppaneidemme puoleen.

eAava ja etälääkärit palvelevat kaikkialla

Tampereen työterveyshuoltoa täydentää sähköinen asiointi eAavassa. Uudessa verkkopalvelussamme tavoitat yrityksen työterveystiimin nopeasti ja hallitset asiakkuuttasi helposti. Lue, millä kaikilla tavoilla eAava rikastaa yrityksesi työterveyshuoltoa.

Aavan asiantuntijat auttavat myös etävastaanotolla, jos palvelu kuuluu työterveyshuoltosopimukseen. Puhelinvastaanottoa pitävät muun muassa Aavan yleislääkärit, gynekologit ja matkailulääkärit. Aava Luotsi tekee työterveyshuollon etäasioinnin entistä vaikuttavammaksi.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.