Työterveyshuolto Tuusula

Tuusulassa Aava työterveyshuolto palvelee yhdessä toimipisteessä, Aava Tuusulassa.

Työterveyshuolto Aava Tuusula

Tuusulan työterveyshuollossa vastaanottaa

  • 4 työterveyshoitajaa
  • 4 työterveyslääkäriä
  • 1 työfysioterapeuttia
  • 1 työpsykologia

Aava Tuusulan työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Tuusulan työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio, röntgen, sairaanhoitajien vastaanotto, yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot ja fysioterapia.

Tuusulan työterveyshuollon erityisosaamiseen kuuluu debriefing, diabetes, matkatyötä tekevien ohjaus ja neuvonta, säteilyasiat, pk-yritysten työterveyshuolto, ihotaudit ja ammatti-ihotaudit.

eAava ja etälääkärit palvelevat kaikkialla

Tuusulan työterveyshuoltoa täydentää sähköinen asiointi eAavassa. Uudessa verkkopalvelussamme tavoitat yrityksen työterveystiimin nopeasti ja hallitset asiakkuuttasi helposti. Lue, millä kaikilla tavoilla eAava rikastaa yrityksesi työterveyshuoltoa.

Aavan asiantuntijat auttavat myös etävastaanotolla, jos palvelu kuuluu työterveyshuoltosopimukseen. Puhelinvastaanottoa pitävät muun muassa Aavan yleislääkärit, gynekologit ja matkailulääkärit. Aava Luotsi tekee työterveyshuollon etäasioinnin entistä vaikuttavammaksi.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.