Työterveyshuolto Tuusula

Tuusulassa Aava työterveyshuolto palvelee yhdessä toimipisteessä, Aava Tuusulassa.

Työterveyshuolto Aava Tuusula

Tuusulan työterveyshuollossa vastaanottaa

  • 4 työterveyshoitajaa
  • 4 työterveyslääkäriä
  • 1 työfysioterapeuttia
  • 1 työpsykologia

Aava Tuusulan työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Tuusulan työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio, röntgen, sairaanhoitajien vastaanotto, yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot ja fysioterapia.

Tuusulan työterveyshuollon erityisosaamiseen kuuluu jälkipuinti, diabetes, matkatyötä tekevien ohjaus ja neuvonta, säteilyasiat, pk-yritysten työterveyshuolto, ihotaudit ja ammatti-ihotaudit.

eAava ja etälääkärit palvelevat kaikkialla

Tuusulan työterveyshuoltoa täydentää sähköinen asiointi asiakasyritysten edustajille eAavassa sekä henkilöstölle Aavan digipalvelussa. Uudessa verkkopalvelussamme tavoitat yrityksen työterveystiimin nopeasti ja hallitset asiakkuuttasi helposti.

Aavan asiantuntijat auttavat myös etävastaanotolla, jos palvelu kuuluu työterveyshuoltosopimukseen. Puhelinvastaanottoa pitävät muun muassa Aavan yleislääkärit, gynekologit ja matkailulääkärit. Lue lisää siitä, miten Aava Luotsi työterveyshuolto tekee etäasioinnista entistä vaikuttavampaa.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.