Aavan hallitus sai uusia jäseniä

hallituksen
Aavan hallituksen uusina jäseninä aloittavat Anni Iso-Mustajärvi ja Siina Saksi ja hallitusharjoittelijana Tuomas Aho. Samat jäsenet tulevat olemaan myös Pikkujätin hallituksen jäseniä, mutta Pikkujätin osalta yhtiökokous valitsee heidät virallisesti vasta elokuussa pidettävässä yhtiökokouksessa.
FacebookTwitterLinkedIn

Aavan yhtiökokous on valinnut 19.6.2024 hallituksen uusiksi jäseniksi Anni Iso-Mustajärven ja Siina Saksin sekä hallitusharjoittelijaksi Tuomas Ahon. Hallituksen jäsenistä pois jäävät Juhana Lamberg ja Jukka Viitanen

Hallituksen kokoonpano 19.6.2024 alkaen on:

  • Laura Räty: Hallituksen puheenjohtaja (CEO Validia, LL, eMBA)
  • Anssi Räsänen: Hallituksen jäsen, talous, liiketoiminta, strategia ja yritysjärjestelyt (CFO Veho, KTM)
  • Nina Kaseva: Hallituksen jäsen (lastentautien erikoislääkäri Pikkujätti, LT)
  • Miia Porkkala: Hallituksen jäsen (omistaja, yrittäjä Aho Group, KTM)
  • Aarne Luukko: Hallituksen jäsen (CFO hallinto- ja rahoitusjohtaja Aho Group, DI)
  • Anni Iso-Mustajärvi: Hallituksen jäsen, digi- ja alustatalous (CCO Fepod Oy, DI)
  • Siina Saksi: Hallituksen jäsen, ketjuohjaus (CEO Eezy Oyj, KTM, eMBA)
  • Tuomas Aho: Hallitusharjoittelija (hallituksen puheenjohtaja, perustaja, AML Capital Oy, KTK)

Anni Iso-Mustajärvi – Hallituksen uusi jäsen

Tuotantotalouden DI, Anni Iso-Mustajärvi tuo hallitukseen vahvaa osaamista ja kokemusta digitaalisen terveydenhuollon liiketoiminnan kehittämisestä. Iso-Mustajärvi toimii kaupallisena johtajana start-up-yritys Fepodissa, joka kehittää matkapuhelimella käytettävää seuraavan sukupolven verianalyysimenetelmää. Hän on myös mm. rakentanut alusta lähtien Mehiläisen kansainvälisillä markkinoilla toimivan BeeHealthy-alustan liiketoimintaa. 

– On mahtavaa päästä toimimaan hallituksessa ja vauhdittamaan yhdessä yritysten kasvua ja kannattavuutta. Digipalveluihin on panostettu viime vuosina huomattavasti ja asiakkaille on jo nyt tarjolla paljon moderneja ratkaisuja, Iso-Mustajärvi iloitsee. 

– Uskon, että tulevaisuudessa oivaltavat digiratkaisut tukevat entistäkin vahvemmin kokonaisvaltaisia terveydenhuollon palveluita ja lisäävät hoidon helppoutta ja sujuvuutta – ammattilainen ja potilas voivat keskittyä olennaiseen eli hoitoon ja paranemiseen ilman turhia odotusaikoja ja hallinnollista työtä, kuten kirjaamista. 

Aavassa ja Pikkujätissä Iso-Mustajärveä houkutti digikehityksen lisäksi yritysten arvopohja. 

– Brändit ovat tosi hienot ja pidän siitä, että firmoja rakennetaan pitkäjänteisesti. Perheomisteisuus ja kotimaisuus pitävät sisällään paljon mahdollisuuksia.

Siina Saksi – Hallituksen uusi jäsen

KTM, eMBA, Siina Saksilla on vahva 10 vuoden terveydenhuollon toimialakokemus Terveystalosta, jossa hänen vastuulleen operatiivisena johtajana ja johtoryhmän jäsenenä kuuluivat kaikki lääkärikeskukset, sairaalat sekä valtaosa henkilöstöstä ja ammatinharjoittajista. Tällä hetkellä Saksi työskentelee henkilöstöpalveluita tarjoavan Eezy Oyj:n toimitusjohtajana.

Saksi tuo hallitukseen mukanaan mm. vahvaa työelämänäkemystä sekä osaamista ketjujohtamisesta ja vakuutusyhtiöyhteistyöstä. Tulevaisuudessa Saksi näkee työterveyden roolin vahvistuvan Suomessa entisestään.

– Pula ammattitaitoisesta työvoimasta kasvaa ja jokaista ihmistä työelämässä tarvitaan. Työterveyden tarjoajana Aava on mukana mahdollistamassa mahdollisimman monen työntekijän monipuolisen ja pitkäkestoisen osallistumisen yhteiskuntamme rakentamiseen, hän sanoo.

Samalla Saksi kertoo haluavansa olla luomassa myös Aavasta ja Pikkujätistä mahdollisimman vetovoimaista työpaikkaa.

– Terveyspalveluiden ammattilaisista on erityisen suuri pula koko Suomessa. On tärkeää, että teemme heille työstä entistäkin parempaa ja motivoivampaa, hän toteaa.

Hallitustyöskentelyä Saksi kertoo odottavansa innolla.

– Sekä tehtävä, toimiala että yritysten arvot ovat itselleni tosi kiinnostavia. Sen tärkeämpää asiaa ei ole kuin ihmisen terveys.

Tuomas Aho – Hallitusharjoittelija 

Kansainvälisen liiketoiminnan KTK, Tuomas Aho, edustaa Ahon omistajaperheen kolmatta sukupolvea. Hän on Antti Ahon poika. Aho tuo hallitukseen vastuullisuusteemoihin liittyvää osaamista ja kokemusta. Hän on toiminut opintojensa ohella pk-firmojen vastuullisuusasioihin keskittyvänä yrittäjänä vuodesta 2018. Aho toimii myös yrityksensä AML Capital Oy:n hallituksen puheenjohtajana. 

– Hallitusharjoittelijan paikka on itselleni loistava tilaisuus päästä testaamaan omia siipiä. On hienoa paitsi tutustua monipuoliseen ammattilaisten joukkoon ja oppia heiltä lisää, mutta myös päästä vaikuttamaan konkretian tasolla, Aho toteaa. 

– Koen, että oikea aika hypätä mukaan oli juuri nyt. Maisteriopintoni jatkuvat syksyllä ja hallitusharjoittelu ja opiskelu tukevat toisiaan. On myös hienoa päästä jatkamaan sukumme tarinaa.

Lisätietoja:

Laura Räty, hallituksen puheenjohtaja