Lääkärikeskus Aava täyttää 60 vuotta – keräämme historiikkiin asiakkaidemme muistoja vuosien varrelta

Aava60
Aavan 60-vuotinen historia pistetään kirjoihin ja kansiin. Historiikkiin toivotaan mukaan muistoja niin henkilöstöltämme kuin asiakkailtamme.
FacebookTwitterLinkedIn

Lääkärikeskus Aavan perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 60 vuotta. Pyöreiden vuosien kunniaksi on alettu työstää Aavan historiikkia, johon kootaan kaikki merkittävimmät käänteet, vaiheet ja muistot yrityksen perustamisesta aina tähän päivään.

Keräämme muistoja paitsi henkilöstöltämme, myös asiakkailtamme. Jokainen muisto, pienikin historian palanen ja ajankuva on meille arvokas. Keräämme talteen kaikki saamamme muistot, joista osa saadaan taltioitua myös painettuun historiikkiimme, joka on tarkoitus julkaista vuoden 2024 lopulla.

Muistoja tekstinä tai kuvina

Kerro meille ikimuistoisimpia hetkiäsi Aavassa. Mikä kohtaaminen lääkärin tai hoitajan kanssa on jäänyt erityisesti mieleesi?

Arvostamme myös suuresti, jos albumeistasi löytyy kuvamuistoja, jotka voisimme saada käyttöömme. Kaikkein hienointa olisi, jos pystyt nimeämään kuvassa olevat henkilöt ja kertomaan heistä tarkemmin.

Jätä muistosi ja mahdolliset kuvasi meille tämän lomakkeen kautta 15.3.2024 mennessä.

Lisätietoja:
Aavan omistajat, Antti Aho, Annakaija Lappalainen ja Miia Porkkala