Miesten mielenterveyden asialla: Aava yhteistyökumppanina Jäbät & Tunteet -tapahtumassa

Jäbät&Tunteet_yhteistyö
Jäbät & Tunteet -yhteisö järjestää miehille suunnatun keskustelutilaisuuden mielenterveysviikolla 21.11. Aava toimii tapahtuman virallisena yhteistyökumppanina.
FacebookTwitterLinkedIn

Jäbät & Tunteet on tullut laajalle yleisölle tutuksi miesten asioihin keskittyvästä podcastistaan, joka on sittemmin laajentunut miesten omaksi yhteisöksi. Yhteisö edistää miesten mielenterveyttä laajentamalla miehenä olemisen malleja sekä kannustamalla miehiä haavoittuvaisuuteen ja tunneilmaisuun.

Yhteisöstä on tullut lyhyessä ajassa erittäin suosittu. Yhteisön omassa Jäbächatissa keskustelee jo 300 miestä ja podcast saa kuukausittain tuhansia kuuntelukertoja.

Podcastin ja Jäbächatin lisäksi Jäbät & Tunteet järjestävät fasilitoituja, miehille suunnattuja keskustelutilaisuuksia. Mielenterveysviikon tilaisuudessa miehet pääsevät keskustelemaan pienryhmissä muun muassa häpeästä, riittämättömyydestä, haavoittuvuudesta, avun pyytämisestä sekä rajojen asettamisesta. Tilaisuus järjestetään Helsingissä tiistaina 21.11. Paikalle odotetaan noin 50-100 miestä. Tapahtuman vetävät Jäbien & Tunteiden Miro OlsoniNasim Selmani ja Jonathan Guzman Monét.

Keskustelutilaisuuden lisäksi Aava sponsoroi Jäbät & Tunteet podcast-jakson, jossa vieraana on Pikkujätin Lasten kasvattamat -podcastista tuttu Jukka Hildén. Jakso ilmestyy kaikkiin kanaviin, joissa podcasteja voi kuunnella (mm. Spotify ja Youtube), keskiviikkoaamuna 22.11.2023.

Yhteistyö osa Aavan vastuullisuustyötä

Aavan ja Pikkujätin markkinointi- ja viestintäjohtaja Pauli Waroma kertoo yhteistyön liittyvän vastuullisuustyöhön, jota Aavassa ja Pikkujätissä ollaan näkyvämmin aloittamassa.

– Yritysten yhteiskuntavastuu pitää sisällään toisiinsa läheisesti nivoutuvat taloudellisen, ekologisen ja sosiaalisen vastuun. Meillä Aavassa ja Pikkujätissä toimimme jo monin tavoin vastuullisesti näillä osa-alueilla. Lähitulevaisuudessa lanseerattava virallinen vastuullisuusohjelma määrittelee kuitenkin vielä tarkemmin mitä vastuullisuus meillä tarkoittaa ja mitä tekoja asian eteen teemme.

Paulin mukaan terveydenhuollon toimialasta johtuen on luonnollista, että ohjelmassa tulee korostumaan sosiaalinen vastuu.

– Vastuullisuusohjelman myötä kannamme entistä enemmän yrityksinä vastuuta ihmisten hyvinvoinnista yhteiskunnassamme ja tuomme myös näkyvämmin esille niitä tekoja, joihin aidosti uskomme. Erilaiset yhteistyöt eri toimijoiden kanssa voivat olla yksi toiminnan muoto. Nyt Jäbien & Tunteiden kanssa lähdemme kokeilemaan ensimmäistä kertaa tämän tyyppistä vastuullisuusyhteistyötä Aavassa, Pauli kertoo.

– Mielenterveys on asia, jonka eteen on vielä paljon tehtävää, ja uskomme, että tällä yhteisöllä saattaa olla käsissään jotain mittaamattoman arvokasta suomalaisten miesten henkisen hyvinvoinnin parantamiseksi. Tämän vuoksi halusimme lähteä mukaan juuri tähän yhteistyöhön. On ilo mahdollistaa tapahtuma, jonka merkitykseen ja vaikuttavuuteen aidosti uskomme.

Tutustu Jäbät & Tunteet podcastiin ja yhteisöön Spotifyssa tai Instagramissa.

Lisätietoja:

Pauli Waroma, markkinointi- ja viestintäjohtaja
pauli.waroma@aava.fi