Työterveyshuollon Internet-ajanvaraus uudistui

shutterstock_624553643
Työterveysaikojen etsiminen ja varaaminen Internetissä on nyt nopeampaa ja mukavampaa. Uudistunut Internet-ajanvarauksemme palvelee 17.2.2022 alkaen.
FacebookTwitterLinkedIn

Uusi työterveyden nettiajanvaraus tarjoaa käyttäjälle työterveyssopimukseen kuuluvia palveluita ja aikoja. Ajanvaraus toimii kätevästi erikokoisilla ruuduilla ja mukailee toiminnaltaan yksityisasiakkaiden ajanvarauspalvelua.

Kehitämme ajanvarauspalveluitamme jatkuvasti. Laajennamme mm. työterveyden kautta varattavien aikojen tarjontaa tulevaisuudessa.

Vahva tunnistautuminen

Työterveyden ajanvaraukseen kirjautuminen edellyttää jatkossa vahvaa sähköistä tunnistautumista. Vahvan tunnistautumisen voi suorittaa mobiilivarmenteen tai pankkitunnusten tai pankin tunnistautumissovelluksen avulla. Vahvalla tunnistautumisella varmistetaan asiakkaan tietoturva ja mahdollistetaan kattavampi tarjonta palveluille. Mobiilivarmenne on mahdollista saada myös yritysliittymään.

Käytämme tunnistautumispalveluna Telian tunnistuspalvelua, jonka avulla voit tunnistautua vahvasti useilla eri tavoilla.

Mikäli käyttäjällä ei ole mahdollisuutta vahvaan sähköiseen tunnistautumiseen, ajan voi varata asiakaspalvelustamme, joka palvelee suomeksi ja englanniksi numerossa 010 380 3838. Asiakaspalvelumme neuvoo mielellään työterveyteen liittyvissä ajanvarausasioissa.