Miksi lääkäriksi Aavaan?

Teemme vuosittain lääkäreillemme ja ammatinharjoittajillemme kyselyn, jotta voimme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi. Kyselyn avulla saamme arvokasta tietoa, miksi lääkärimme haluavat työskennellä juuri meillä ja missä voisimme parantaa.

Kollegan suosittelua pidetään isossa arvossa työpaikkaa valittaessa. Valtaosa Aavassa työskentelevistä lääkäreistä toimii ammatinharjoittajina.

Miksi ammattilaisemme viihtyvät Aavassa?

Lääkäreidemme mielestä viisi tärkeintä syytä Aavassa viihtymiseen ovat:

  • Olemme suomalainen perheyritys, jolla on hyvät arvot
  • Meillä on mahdollista vaikuttaa oman työn suunnitteluun
  • Toimipisteillämme on hyvä sijainti
  • Aavassa on hyvä työilmapiiri ja mukavat kollegat
  • Palvelumme tukevat ammattilaistemme työtä

92 % lääkäreistämme suosittelisi Aavassa työskentelyä kollegalleen lämpimästi tai melko lämpimästi.

Aavasta sanottua

Työtavoite on inhimillinen, eikä ole tunnetta, että revitään kaikki irti selkänahasta, mitä irti saadaan. Hyvä työilmapiiri ja ihana esihenkilötuki.

Viihdyn Aavassa. Sopiva vuokraprosentti tietenkin nostaa motivaatiota ja sitoutumista. Kaikki tuntuu toimivan.

Merkittävä syy viihtyvyyteen on työterveyshuollon upea kehitysvire.

Henkilökunnan tuki

96 % lääkäreistämme kokee saavansa riittävää tukea ja apua henkilökunnaltamme

Nimetty lääkärikoordinaattori

varmistamassa arjen sujuvuutta

Kollegoille suosittelu

92 % lääkäreistämme suosittelisi Aavassa työskentelyä kollegalleen lämpimästi tai melko lämpimästi

Jokaisessa yksikössämme on lääkärien tueksi nimetty oma lääkärikoordinaattori, jonka puoleen ammattilaisemme voivat kääntyä mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Myös kollegojen välinen tuki ja yhteen hiileen puhaltamisen kulttuuri on Aavassa vahva.

Millaista on olla töissä Aavassa?

Tavoitteenamme on aavan tuntuinen arki. Aava on tunteena laaja kuin lakeus ja kullekin omanlaisensa. Meille se on kuitenkin eniten sitä, että kiireenkin keskellä voi kokea mielen tyyneyttä, hallintaa arjestaan, yhteyttä toisiin ja työnsä syvemmän tarkoituksen.

Uskomme, että hyvinvointiamme määrittävät enemmän sadat arkiset hetket kuin yksittäiset harvat huiput. Ne tuiki tavalliset tiistait, kun mitään ihmeellistä ei tapahdu.

Aava syntyy myös itseohjautuvuudesta. Se ei tarkoita meillä yksin pärjäämistä tai johtamisesta säästämistä, vaan vapautta, valtaa ja vastuuta muovata arjesta omannäköisen.

Aavan tunne on yhteyttä ihmisten välillä. Se on avoimuutta nähdä ja ymmärtää toisiamme ihmisinä, ei pelkkinä titteleinä ja diagnooseina. Se on erilaisuuden sallimista ja sen juhlistamista. Yhdessä jaettuja iloja ja murheita taukohuoneessa. Työkaverille jätettyjä valmiita kahvilatinkeja ja piristäviä tsemppiviestejä. Se menee asiakaskokemusta ja työhyvinvointia syvemmälle – siihen, mikä vaikutus meillä on toisiimme.

Aavassa voit tehdä työtäsi luottaen, että toimintaamme ohjaavat arvot, eivät pelkät eurot. Tiedämme, että vain hyvinvoivat ammattilaiset voivat luoda hyvinvoivia asiakkaita. Ja hyvinvoivat asiakkaat tulevat meillä ennen hyvää tulosta. Suomalaisena perheyhtiönä maksamme myös verot Suomeen.

Voisitko nähdä itsesi Aavassa töissä?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Marleena Vuorialho
Rekrytointipäällikkö (lääkärit)
044 754 5303
marleena.vuorialho@aava.fi