Työterveyslääkäri Aviapolis, Vantaa

Haemme Lääkärikeskus Aava Aviapolikseen

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset asiakasyritykset viihtyisässä työilmapiirissä. Hoidettavista yrityksistä suurin osa on altisteisia määräaikaistarkastusten piirissä olevia yrityksiä.

Sijaitsemme lentokentän välittömässä läheisyydessä upeissa avarissa tiloissa. Aviapoliksen juna-asema sijaitsee lääkäriaseman läheisyydessä. Aava Aviapoliksessa toimii myös ilmailulääketieteen keskus.

Odotamme Sinulta työterveyslääkärin pätevyyttä, hyviä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta myös aktiivista työotetta sekä asiakasyrityksiin että tiimiin nähden.

Tarjoamme laadukkaan perehdytyksen. Korkea lääketieteellinen laatu ja ihmisvastuullisuus ovat toimintamme perusta.

Tule mukaan osaavaan ja innostuneeseen tiimiimme! Kerromme mielellämme tarkemmin työstä ja Aavasta.

Kysy lisää:

Tuija Puolakanaho
Yksikönjohtaja
050 470 1061
tuija.puolakanaho@aava.fi

Marleena Vuorialho
Rekrytointipäällikkö
044 754 5303
marleena.vuorialho@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Suomalainen perheyritys, ihanat kollegat ja yhdessä tekemisen meininki innostavat eteenpäin.

Lääkärikysely 2020, Aava

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.