Työterveyslääkäri Aviapolis, Vantaa

Haemme Lääkärikeskus Aava Aviapolikseen

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset asiakasyritykset viihtyisässä työilmapiirissä. Hoidettavista yrityksistä suurin osa on altisteisia, määräaikaistarkastusten piirissä olevia yrityksiä.

Aviapoliksen työterveydessä toimii monipuolinen, raudanluja ammattitiimimme, joka koostuu kokeneista työterveyden osaajista; hoitajista, lääkäreistä, psykologeista sekä fysioterapeuteista. Aava Aviapoliksessa toimii Suomen suurin ilmailulääketieteen keskus.

Erityisosaamistamme ovat:

  • ilmailuala, palo- ja pelastusala, kuljetus- ja logistiikka-ala, teknologiateollisuus ja rakennusala, laivaväen lääkärintarkastukset
  • lentokentän maapalvelut
  • valtakunnalliset ja globaalit yritykset
  • meluannosmittaukset
  • työyhteisön kriisitilanteiden jälkipuinti
  • ensiapukoulutukset
  • painonhallinta- ja elintapaohjaus

Sijaitsemme lentokentän välittömässä läheisyydessä upeissa avarissa tiloissa. Aviapoliksen juna-asema sijaitsee aivan lääkäriaseman läheisyydessä.

Odotamme Sinulta työterveyslääkärin pätevyyttä, hyviä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista työotetta sekä asiakasyrityksiin että tiimiin nähden.

Tule mukaan osaavaan ja innostuneeseen tiimiimme! Meillä tehdään töitä yhdessä ja toisiamme tukien.

Kerromme mielellämme tarkemmin sinulle lisää työstä sekä Aavasta.

Kysy lisää:

Aulikki Juntunen
Työterveyshuollon ylilääkäri
010 380 3800
aulikki.juntunen@aava.fi

Marleena Vuorialho
Rekrytointipäällikkö
044 754 5303
marleena.vuorialho@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Suomalainen perheyritys, ihanat kollegat ja yhdessä tekemisen meininki innostavat eteenpäin.

Lääkärikysely 2020, Aava

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.