Työterveyslääkäri Hämeenlinna

Haemme Lääkärikeskus Aava Hämeenlinnaan

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIÄ

Täyden palvelun lääkärikeskuksemme Hämeenlinnan ytimessä huolehtii sekä yritys- että yksityisasiakkaista yksilöllisellä otteella. Toimipisteessä tarjoamme saman katon alla työterveyspalveluiden lisäksi kattavat erikoislääkäri- sekä diagnostiikkapalvelut.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset asiakasyritykset viihtyisässä työilmapiirissä. Työterveyskumppanina Aava yhdistää tiedolla johtamisen, hyvinvointivalmentamisen sekä työterveyspalvelut vaikuttavaksi kokonaisuudeksi. 

Odotamme Sinulta työterveyslääkärin pätevyyttä, hyviä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta myös aktiivista työotetta sekä asiakasyrityksiin että tiimiin nähden.

Tarjoamme laadukkaan perehdytyksen. Korkea lääketieteellinen laatu ja ihmisvastuullisuus ovat toimintamme perusta.

Tule mukaan osaavaan ja innostuneeseen tiimiimme! Kerromme mielellämme tarkemmin työstä ja Aavasta.

Kysy lisää:

Anne Lehtimäki yleislääkäri

Anne Lehtimäki
Vastuulääkäri
044 091 4450
anne.lehtimaki@aava.fi

Teija Muuri
Rekrytointipäällikkö
050 379 6735
teija.muuri@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Suomalainen perheyritys, ihanat kollegat ja yhdessä tekemisen meininki innostavat eteenpäin.

Lääkärikysely 2020, Aava

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.