Työterveyslääkäri Hyvinkää

Haemme Lääkärikeskus Aava Hyvinkäälle työterveyshuollon erikoislääkäriä sekä työterveyshuollon pätevyyden omaavia lääkäreitä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset asiakasyritykset hoidettavaksi yhdessä kokeneen ja energisen moniammatillisen tiimin kanssa. Valtaosa hoidettavista asiakkuuksista on altisteisia työpaikkoja, joiden henkilöstö kuuluu määräaikaistarkastusten piiriin. 

Hyvinkään Aava sijaitsee aivan Hyvinkään keskustassa, kauppakeskus Willaa vastapäätä. Rautatieasemalle on n. 200m matkaa ja omalla autolla liikkuvalle löytyy parkkitilaa.

Toivomme Sinulta työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä tai alkavia/meneillään olevia työterveyden erikoistumisopintoja sekä hyviä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja. Odotamme myös aktiivista työotetta sekä asiakasyrityksiin että tiimiin nähden.

Tule mukaan osaavaan ja innostuneeseen tiimiimme toteuttamaan proaktiivista, ennakoivaa ja vaikuttavaa työterveyshuoltoa!  Kerromme mielellämme tarkemmin työstä ja Aavasta.

Kysy lisää:

Aulikki Juntunen
Työterveyshuollon ylilääkäri
010 380 3800
aulikki.juntunen@aava.fi

Marleena Vuorialho
Rekrytointipäällikkö
044 754 5303
marleena.vuorialho@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Suomalainen perheyritys, ihanat kollegat ja yhdessä tekemisen meininki innostavat eteenpäin.

Lääkärikysely 2020, Aava

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.