Työterveyslääkäri Kerava

Etsimme Lääkärikeskus Aava Keravalle työterveyslääkäriä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset asiakasyritykset viihtyisässä työilmapiirissä. Hoidettavista yrityksistä suurin osa on altisteisia määräaikaistarkastusten piirissä olevia yrityksiä.

Sijaitsemme Keravan keskustassa vain parin minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Helsingistä Keravalle junamatka kestää n. 22 minuuttia, ja kuulumme HSL:n piiriin. Jos kuljet autolla, tarjoamme sinulle ilmaisen parkkipaikan toimipisteen läheltä.

Odotamme Sinulta työterveyslääkärin pätevyyttä tai alkavia/meneillään olevia erikoistumisopintoja, hyviä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta myös aktiivista työotetta sekä asiakasyrityksiin että tiimiin nähden.

Henkilökuntamme saa paljon kiittävää palautetta lääkäreiltämme asiantuntijuudestaan, avuliaisuudestaan ja ystävällisyydestään.

Tulisitko Sinä osaksi osaavaan ja innostunutta tiimiämme? Kerromme mielellämme lisää!

Kysy lisää:

Aulikki Juntunen
Työterveyshuollon ylilääkäri
010 380 3800
aulikki.juntunen@aava.fi

Marleena Vuorialho
Rekrytointipäällikkö
044 754 5303
marleena.vuorialho@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Suomalainen perheyritys, ihanat kollegat ja yhdessä tekemisen meininki innostavat eteenpäin.

Lääkärikysely 2020, Aava

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.