Työterveyslääkäri Tuusula

Haemme Lääkärikeskus Aava Tuusulaan työterveyslääkäriä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset asiakasyritykset viihtyisässä työilmapiirissä. Hoidettavista yrityksistä suurin osa on altisteisia määräaikaistarkastusten piirissä olevia yrityksiä.

Toimipisteemme sijaitsee aivan Hyrylän keskustassa. Tuusulan moottoritietä pitkin automatka kestää n. 20 min Helsingistä. Läheltä löytyy ilmaisia parkkipaikkoja ja meille on myös hyvät julkiset kulkuyhteydet (HSL).

Odotamme Sinulta työterveyslääkärin pätevyyttä tai alkavia/meneillään olevia erikoistumisopintoja sekä hyviä yhteistyö- sekä vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta myös aktiivista työotetta sekä asiakasyrityksiin että tiimiin nähden.

Tarjoamme laadukkaan perehdytyksen ja moniammatillisen kokeneen tiimin tueksesi. Henkilökuntamme saa paljon kiittävää palautetta lääkäreiltämme asiantuntijuudestaan, avuliaisuudestaan ja ystävällisyydestään.

Tule mukaan osaavaan ja innostuneeseen tiimiimme! Kerromme mielellämme tarkemmin työstä ja Aavasta.

Kysy lisää:

Aulikki Juntunen
Työterveyshuollon ylilääkäri
010 380 3800
aulikki.juntunen@aava.fi

Marleena Vuorialho
Rekrytointipäällikkö
044 754 5303
marleena.vuorialho@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Suomalainen perheyritys, ihanat kollegat ja yhdessä tekemisen meininki innostavat eteenpäin.

Lääkärikysely 2020, Aava

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.