Jälleenrakennuskampanja - terveet työntekijät rakentavat uutta

Hyvinvoinnin ja yrittämisen tukeminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Perheyhtiö Aava haluaa auttaa Suomea nousemaan takaisin jaloilleen auttamalla suomalaisia yrityksiä. 

Monet yritykset ovat hakeneet poikkeustilanteessa säästöjä väliaikaisilla lomautuksilla. Myös Aavassa on jouduttu näin tekemään. Mikään raha ei kuitenkaan ole tärkeämpää kuin ihmisten terveys, omalle henkilökunnallemme kuuluu lomautettunakin täysi työterveyshuolto. Haluamme pitää huolta myös asiakasyritystemme henkilökunnan terveydestä näinä vaikeina aikoina.

Päätimme yhdessä vapaaehtoistyöhön ryhtyvien lääkäreidemme kanssa tarjota sairaanhoidon kaikille niille työterveysasiakkaillemme, jotka eivät sitä lomautettuna saa.

Jälleenrakennuspaketti lomautetuille

Jälleenrakennuskampanjassa tarjoamme työterveyteen liittyvät sairaanhoitopalvelut 3 kuukauden ajan ilmaiseksi niille asiakkaillemme, jotka ovat joutuneet lomauttamaan henkilökuntaansa ja karsineet lomautetuilta työterveyshuollon palvelut lakisääteiseen minimiin.

Lomautetut saavat Aavasta 1.6.-31.8. välisenä aikana työterveyslääkärin, yleislääkärin, työterveyshoitajan ja sairaanhoitajan palvelut, sekä perustason laboratorio- ja kuvantamistutkimukset.

Lisätietoja

Ossi Koskinen, johtaja, yrityspalvelut, ossi.koskinen@aava.fi

Raija Tapio, toimitusjohtaja, raija.tapio@aava.fi 

Pidetään toisistamme huolta.

 

Aava Jälleenrakennus