Työterveyslääkäriksi Aavaan

98 % lääkäreistämme kertoo voivansa työskennellä Aavassa omien arvojensa mukaisesti. Oletko sinä seuraava tyytyväinen aavalainen? Meillä on avoimia tehtäviä uransa eri vaiheissa oleville työterveyslääkäreille.

Oletko innokas tekemään ja kehittämään vaikuttavaa yhteistyötä sekä kollegoiden että asiakkaiden kanssa? Suomainen perheyhtiö Aava etsii työterveyslääkäreitä useisiin toimipisteisiinsä, myös kokeneita työterveyslääkäreitä vastaamaan suurasiakkuuksista.

Aava on 100-prosenttisesti suomalainen perheyhtiö, jonka arvoissa ihminen on aina ytimessä. Ihmisläheiset ja yrittäjähenkiset arvot näkyvät kaikessa tekemisessämme. Meillä jokaisella työntekijällä on kasvot ja matalan hierarkian ansioista jokainen saa äänensä kuuluviin. Työtapamme on ketterä ja asiakas kaiken ytimessä.

Toivomme, että lääkärimme haluavat oppia ja kehittyä työssään, tähtäävät vaikuttavaan yhteistyöhön asiakkaiden kanssa, löytävät arjessa työn iloa sekä haluavat ylläpitää hyvää yhteishenkeä omassa työyhteisössään.

Tuoreessa kyselyssä (2020) lääkäreistämme ja muista asiantuntijoistamme 98 % kertoi voivansa työskennellä Aavassa omien arvojensa mukaisesti ja 90 % vastaajista koki, että Aavan arvot näkyvät arjen toiminnassa. 93 % lääkäreistämme suosittelisi Aavassa työskentelyä kollegoilleen.

Haemme:

  • Aava Aviapolis työterveyslääkäri erikokoisiin asiakkuuksiin.
  • Aava Hansaan työterveyslääkäri erikokoisiin asiakkuuksiin.
  • Aava Itäkeskukseen työterveyslääkäri erikokoisiin asiakkuuksiin
  • Aava Järvenpäähän työterveyslääkäri erikokoisiin asiakkuuksiin 
  • Aava Kamppiin ison asiakkuuden johtava työterveyslääkäri. Tavoitteena on tiivis ja innovatiivinen yritysyhteistyö asiakkaan kanssa.
  • Aava Karaporttiin työterveyslääkäri tekemään monipuolista, moniammatillista työtä suurasiakkuudessa
  • Aava Pasilaan työterveyslääkäri erikokoisiin asiakkuuksiin.
  • Aava Ratinaan työterveyslääkäri erikokoisiin asiakkuuksiin.
  • Aava Tapiolaan suurasiakkuuden johtava työterveyslääkäri.
  • Aava Tuusulaan työterveyslääkäri erikokoisiin asiakkuuksiin.

Kysy lisää!

Hanna Rahtu-Vainionpää, työterveyshuollon ylilääkäri

hanna.rahtu-vainionpaa@aava.fi / 046 923 3730
 

Raine Hartus, rekrytointipäällikkö

raine.hartus@aava.fi  / 040 351 1101

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lääkäri, jätä yhteystietosi

Lääkärit sanovat Aavasta:

”Suomalainen perheyritys, ihanat kollegat ja yhdessä tekemisen meininki innostavat eteenpäin.”

”Olen ylpeä voidessani tehdä työtä omien arvojeni mukaisessa yhtiössä.”

Millainen työpaikka Aava on?

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, esimerkiksi vuonna 2020 avasimme 5 uutta toimipistettä.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.