Aava Karaportin työterveysasema

Karaportti 5, 1. krs, 02610 Espoo
Asiakaspalvelu: 010 380 3838

Tervetuloa Aava Karaportin työterveysasemalle Espooseen!

Lääkärikeskus Aava tarjoaa kattavat työterveys- ja hyvinvointipalvelut Espoon Karamalmilla. Kokeneet moniammatilliset työterveyshuollon tiimimme palvelevat tällä hetkellä vain yritysasiakkaita. Tiimimme erityisosaamista on mm. työmatkailuun liittyvä neuvonta sekä mobiilityön haasteet. 

Ajanvaraus

Varaa aika soittamalla Aavan asiakaspalveluun 010 380 3838 tai kirjautumalla työterveyshuollon asiakkaana nettiajanvarauksen kautta.

Koronavirustestaus Aava Karaportissa

Arvion testin tarpeellisuudesta tehdään ensisijaisesti lääkärin etävastaanotolla, ja potilas lähetetään tutkimukseen sähköisellä laboratoriolähetteellä. Varaa aika etävastaanotolle.

Kun sinulla on lähete, voit varata ajan koronatestiin kätevästi netissä. Siirry ajanvaraukseen. Näytteenottoaika ja saapumisohjeet koronavirustestaukseen lähetetään sinulle tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin koronavirustestauksesta Aavassa.

Yritysasiakas?

Aava työterveyshuolto tuo yritykseesi elinvoimaa. Hoidamme henkilöstösi työterveysasiat ystävällisesti ja asiantuntevasti, myös etänä. Tutustu työterveyshuoltoomme Espoossa tai ota yhteyttä myynti@aava.fi.

Aukioloajat

Vastaanotto

  • MaTo klo
  • Pe klo

Laboratorio

  • TiTo klo vain ajanvarauksella