Valmentajat

Moniammatillinen asiantuntijajoukkomme koostuu omien alojensa parhaista tekijöistä. Tiimistämme löytyy kymmenien vuosien vahvoja kokemuksia kentältä, tuhansia valmennussuhteita ja kymmeniä kirjoitettuja kirjoja.

Väkevä kokemuksemme koostuu erikokoisista yrityksistä niin asiantuntija- kuin tuotanto-organisaatioista sekä erityyppisistä liiketoiminnoista. Valmentajamme ovat itse työskennelleet itse niin yritysten johdossa kuin liiketoimintojen keskiöissä ja nyt valmentavat liiketoimintojen johtajien kanssa yrityksistä entistä parempia.

Johdon valmentajat

Petteri Kilpinen

Petteri on Aava Virran johtaja ja päävalmentaja. Hänen yritysvalmennuksiinsa on osallistunut yli 10 000 henkilöä, osallistuja yli kymmenestä eri maasta.

Antti Hagqvist

Antti on koko työuransa ajan valmentanut huippu-urheilijoita, yritysjohtajia ja tavoitteellisia kuntoilijoita. Hänen erikoisalaansa ovat itsensä johtaminen, itseohjautuvuus sekä suorituskyvyn lisääminen.

Ravintoasiantuntijat

Patrik Borg

Patrik auttaa asiakkaita ratkaisemaan syömiseen ja ravintoon liittyviä haasteita. Hän on kirjoittanut useita alaan liittyviä kirjoja ja julkaissut lukemattoman määrän tieteellisiä julkaisuja.

Reijo Laatikainen

Reijo ohjaa asiakkaita hyvän ravitsemuksen äärelle. Hän on tutkitun tiedon puolesta puhuja, ja hän on kirjoittanut useita kirjoja ja julkaisuja aiheesta. Reijo on väitellyt viljoista ja vastavaivoista.

Erityisosaajat

Henri Tuomilehto

Henri on tutkinut unta yli 20 vuoden ajan ja on yksi maailman johtavista alan asiantuntijoista. Hän on auttanut satoja yrityksiä kohti parempaa työ- ja toimintakykyä ja toimii mm. NHL-joukkueen univalmentajana.

Hanna Brotherus

Hanna on arvostettu ja pidetty valmentaja, joka kehittää yhteistyössä lääkäreiden kanssa kehotietoisuutta hyödyntäviä työskentelytapoja. Menetelmissä yhdistyvät tuoreella tavalla taiteen oivallukset, luova ja innostava työskentelytapa sekä terveysalan lainalaisuudet.

Heikki Särkelä

Heikki sytyttää luennoilla ja valmennuksissaan kipinän asiakkaissa tehdä konkreettisia muutoksia kohti todellisten arvojen mukaista elämää. Heikki yhdistää psykologisen ymmärryksen tieteeseen tiimien ja yksilöiden hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Fysiikkavalmentajat

Jarno Härkönen

Jarno on toiminut pitkään kouluttajana liikunta- ja hyvinvointikentällä ja kirjoittanut kolme kirjaa harjoittelusta ja hyvinvoinnista. Taustalta löytyy vahva yli 30 vuoden valmentajakokemus ja kilpaurheilutausta karatesta. Nykyään hän painottaa ihmisen hyvinvoinnin kokonaisuuden ymmärtämistä.

Petri Halonen

Petri tunnetaan toiminnastaan mm. olympiaurheilijoiden valmentajana, sekä työstään alppihiihtomaajoukkueen ja purjehdusmaajoukkueen parissa. Erikoisosaamista löytyy lisäksi mm. manuaalisesta terapiasta ja leikkauksien jälkeisistä kuntoutuksista.

Antti Hagqvist

Antti on koko työuransa ajan valmentanut huippu-urheilijoita, yritysjohtajia ja tavoitteellisia kuntoilijoita. Hänen erikoisalaansa ovat itsensä johtaminen, itseohjautuvuus sekä suorituskyvyn lisääminen.

Fysioterapeutit

Nora Mårtensson

Noran tavoitteena on tarjota asiakkaalle työkaluja ja opettaa, miten vaikuttaa oman toimintakyvyn säilymiseen ja ennaltaehkäistä tulevaisuudessa vammojen syntymistä. Noran vahvuutena on laaja ymmärrys eri urheilulajeista ja ylirasituksen aiheuttamista vammoista. Nora ohjaa myös pilatesta.

Titta Nyström

Titta tarttuu asiakkaan oireiden haasteisiin monipuolisella osaamisellaan, etsii niiden syyt ja huoltaa kehon kuntoon tarvittavin keinoin, positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Hyvinvointiarkkitehdit

Annukka Katainen

Annukkaan voit olla yhteydessä kaikissa valmennuksiin liittyvissä kysymyksissä sähköpostitse annukka.katainen@aava.fi tai puhelimitse 050 313 2351