Energianhallinnan avaimet

Tutustu mm. sosiaalisen, henkisen ja mentaalisen energian hallintaan, jotta saat lisää jaksamista jokaiseen päivään.

Kenelle valmennus sopii

Valmennus sopii jokaiselle, joka haluaa ymmärtää paremmin oman energianhallinnan kokonaisuuden ja siihen vaikuttavat tekijät. Sekä niille, jotka haluavat erilaista lähestymistapaa oman jaksamisen parantamiseksi.

Valmennuksen tavoite

Valmennuksen jälkeen valmennettava ymmärtää energianhallinnan eri osa-alueet: fysiologinen, sosiaalinen, mentaalinen, henkinen ja tunteiden energia. Sekä osaa käytännönmetodeja jokaisen osa-alueen kehittämiseksi.

Valmennuksen aloitus

Kun olet tilannut ja maksanut valmennuksen saat sähköpostiisi 48 tunnin kuluessa linkin ja tunnuksen valmennusalustallemme. Kursseja on helppo käyttää joko tietokoneella tai mobiililaitteella.

Valmennuksen kulku

Valmennus alkaa ohje- ja esittelymateriaaleilla, sekä ensimmäisen viikon valmennusmateriaaleilla. Saat uusia materiaaleja käyttöösi seuraavan 12 viikon ajan. Uudet materiaalit ilmestyvät viikon välein, alkaen kurssille kirjautumispäivästäsi.

Saat jokaiselle viikolle konkreettisia ja heti käytäntöön vietäviä tehtäviä, sekä ajatuksia herättäviä vinkkejä huippuammattilaisiltamme.​

Pääset reflektoimaan omaa edistymistäsi 4 viikon välein ja lopuksi arvioimaan omissa tavoitteissasi onnistumistasi.

Esimerkkiviikko:

Viikon intro ja inspirointi. 1-3 minuuttia. Lyhyt tutustuminen ja ajatusten herättely viikolle valittuun valmennusteemaan.
Tietoisku ja tehtävä. 5-15 minuuttia. Valitun teeman mukainen luento, sekä siihen liittyvä konkreettinen tehtävä.
Lisätehtävät ja harjoitukset. 2-15 minuuttia. Tietoiskuun liittyvät mahdolliset lisätehtävät tai valmennuksen yleistä teemaa tukevat harjoitteet.

Valmentajat​

Heikki Särkelä, vastaava psykologi

Petteri Kilpinen, päävalmentaja

Henri-Petteri King, työterveyspsykologi

Antti Hagqvist, fysiikkavalmentaja

Jarno Härkönen, hyvinvointivalmentaja

Anu Koskela, jooga ja mindfulnessopettaja

Johanna Jaatinen, työfysioterapeutti

Energianhallinnan avaimet verkkovalmennus 149 €