Ravinnosta helppoa

Rakenna itsellesi sopiva malli syödä ja nauttia siitä, ilman ihmedieettejä.

Kenelle valmennus sopii

Valmennus sopii kaikille ravintoasioiden perusteista kiinnostuneille, painonpudotusta suunnitteleville ja ravintoasioihin selkeyttä hakeville.

Valmennuksen tavoite

Valmennuksen jälkeen henkilö ymmärtää ravintoon liittyvät oikeat ajatusmallit, osaa miettiä ravintoa määrän, laadun, rytmin ja monipuolisuuden kautta ja osaa viedä näitä asioita käytäntöön.

Valmennuksen aloitus

Kun olet tilannut ja maksanut valmennuksen saat sähköpostiisi 48 tunnin kuluessa linkin ja tunnuksen valmennusalustallemme. Kursseja on helppo käyttää joko tietokoneella tai mobiililaitteella.

Valmennuksen kulku

Valmennus alkaa ohje- ja esittelymateriaaleilla, sekä ensimmäisen viikon valmennusmateriaaleilla. Saat uusia materiaaleja käyttöösi seuraavan 12 viikon ajan. Uudet materiaalit ilmestyvät viikon välein, alkaen kurssille kirjautumispäivästäsi.

Saat jokaiselle viikolle konkreettisia ja heti käytäntöön vietäviä tehtäviä, sekä ajatuksia herättäviä vinkkejä huippuammattilaisiltamme.​

Pääset reflektoimaan omaa edistymistäsi 4 viikon välein ja lopuksi arvioimaan omissa tavoitteissasi onnistumistasi.

Esimerkkiviikko:

Viikon intro ja inspirointi. 1-3 minuuttia. Lyhyt tutustuminen ja ajatusten herättely viikolle valittuun valmennusteemaan.
Tietoisku ja tehtävä. 5-15 minuuttia. Valitun teeman mukainen luento, sekä siihen liittyvä konkreettinen tehtävä.
Lisätehtävät ja harjoitukset. 2-15 minuuttia. Tietoiskuun liittyvät mahdolliset lisätehtävät tai valmennuksen yleistä teemaa tukevat harjoitteet.

Valmentajat​

Patrik Borg, ravitsemus- ja painonhallintatutkija

Petteri Kilpinen, päävalmentaja

Jarno Härkönen, hyvinvointivalmentaja

Heikki Särkelä, vastaava psykologi

Henry-Petteri King, työterveyspsykologi

Mikko Vesterinen, ravintokouluttaja –ja valmentaja

Ravinnosta helppoa verkkovalmennus 149 €