Työterveyshuolto Kerava

Keravalla Aava työterveyshuolto palvelee kahdessa toimipisteessä, Aava Keravassa ja Aava Kerava Sampolassa (29.4.2021 alkaen).

Aava Keravassa ottavat vastaan työterveyslääkärit ja 29.4.2021 alkaen Aava Kerava Sampolassa työterveyshoitajat, työterveyspsykologit ja työfysioterapeutti. Laboratorio ja röntgen palvelevat edelleen tuttuun tapaan Aava Keravan toimipisteessä. Sampolan toimipiste sijaitsee vain noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Aava Keravan toimipisteestä.

Työterveyshuolto Aava Kerava

Keravan työterveyshuollossa vastaanottaa

  • 6 työterveyshoitajaa
  • 7 työterveyslääkäriä
  • 1 työfysioterapeuttia
  • 1 työpsykologia

Aava Keravan ja Aava Kerava Sampolan työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Työterveyshuoltoa tukevat Aava Keravan toimipisteessä sijaitseva laboratorio, röntgen sekä yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot.

Keravan työterveyshuollon erityisosaamista on jälkipuinti, uniryhmät, sovellettu rentoutus, matkailijoiden rokotukset, matkatyötä tekevien ohjaus ja neuvonta, työnohjaus ja palo- ja pelastusalan työterveyshuollon koulutus. Aava Keravasta saat säteilytyötodistukset ja sukellustodistukset.

Etähoito ja digipalvelut saatavillasi

Keravan työterveyshuoltoa täydentää sähköinen asiointi asiakasyritysten edustajille sekä henkilöstölle. Uudessa verkkopalvelussamme tavoitat yrityksen työterveystiimin nopeasti ja hallitset asiakkuuttasi helposti.

Aavan asiantuntijat auttavat myös etävastaanotolla, jos palvelu kuuluu työterveyshuoltosopimukseen. Puhelinvastaanottoa pitävät muun muassa Aavan yleislääkärit, gynekologit ja matkailulääkärit. Lue lisää siitä, miten Aava Luotsi tekee etäasioinnista entistä vaikuttavampaa.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Aavan työterveyshuoltoon.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen