Työterveyshuolto Kerava

Keravalla Aava työterveyshuolto palvelee yhdessä toimipisteessä, Aava Keravassa.

Työterveyshuolto Aava Kerava

Keravan työterveyshuollossa vastaanottaa

  • 6 työterveyshoitajaa
  • 7 työterveyslääkäriä
  • 1 työfysioterapeuttia
  • 1 työpsykologia

Aava Keravan työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Keravan työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio, röntgen, sairaanhoitajien vastaanotto, yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot ja fysioterapia.

Keravan työterveyshuollon erityisosaamista on debriefing, uniryhmät, sovellettu rentoutus, matkailijoiden rokotukset, matkatyötä tekevien ohjaus ja neuvonta, työnohjaus ja palo- ja pelastusalan työterveyshuollon koulutus. Aava Keravasta saat säteilytyötodistukset ja sukellustodistukset.

eAava ja etälääkärit palvelevat kaikkialla

Keravan työterveyshuoltoa täydentää sähköinen asiointi asiakasyritysten edustajille eAavassa sekä henkilöstölle Aavan digipalvelussa. Uudessa verkkopalvelussamme tavoitat yrityksen työterveystiimin nopeasti ja hallitset asiakkuuttasi helposti.

Aavan asiantuntijat auttavat myös etävastaanotolla, jos palvelu kuuluu työterveyshuoltosopimukseen. Puhelinvastaanottoa pitävät muun muassa Aavan yleislääkärit, gynekologit ja matkailulääkärit. Lue lisää siitä, miten Aava Luotsi työterveyshuolto tekee etäasioinnista entistä vaikuttavampaa.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.