Työterveyshuolto Kerava

Keravalla Aava työterveyshuolto palvelee yhdessä toimipisteessä, Aava Keravassa.

Työterveyshuolto Aava Kerava

Keravan työterveyshuollossa vastaanottaa

  • 6 työterveyshoitajaa
  • 7 työterveyslääkäriä
  • 1 työfysioterapeuttia
  • 1 työpsykologia

Aava Keravan työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Keravan työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio, röntgen, sairaanhoitajien vastaanotto, yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot ja fysioterapia.

Keravan työterveyshuollon erityisosaamista on debriefing, uniryhmät, sovellettu rentoutus, matkailijoiden rokotukset, matkatyötä tekevien ohjaus ja neuvonta, työnohjaus ja palo- ja pelastusalan työterveyshuollon koulutus. Aava Keravasta saat säteilytyötodistukset ja sukellustodistukset.

eAava ja etälääkärit palvelevat kaikkialla

Keravan työterveyshuoltoa täydentää sähköinen asiointi eAavassa. Uudessa verkkopalvelussamme tavoitat yrityksen työterveystiimin nopeasti ja hallitset asiakkuuttasi helposti. Lue, millä kaikilla tavoilla eAava rikastaa yrityksesi työterveyshuoltoa.

Aavan asiantuntijat auttavat myös etävastaanotolla, jos palvelu kuuluu työterveyshuoltosopimukseen. Puhelinvastaanottoa pitävät muun muassa Aavan yleislääkärit, gynekologit ja matkailulääkärit. Aava Luotsi tekee työterveyshuollon etäasioinnin entistä vaikuttavammaksi.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.