Työterveyshuolto Vantaa

Vantaalla Aava työterveyshuolto palvelee yhdessä toimipisteessä, Aava Aviapoliksessa.

Työterveyshuolto Aava Aviapolis

Vantaan työterveyshuollossa vastaanottaa

  • 5 työterveyshoitajaa
  • 6 työterveyslääkäriä
  • 2 työfysioterapeuttia
  • 2 työpsykologia

Aava Aviapoliksen työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Vantaan työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio, röntgen, sairaanhoitajien vastaanotto, yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot ja fysioterapia.

Vantaan työterveyshuollon erityisosaamista on ilmailuala, lentokentän maapalvelut, palo- ja pelastusala, kuljetus- ja logistiikka-ala, rakennusala, valtakunnalliset ja globaalit yritykset, meluannosmittaukset, jälkipuinti sekä painonhallinta- ja elintapaohjaus. Aava Aviapoliksessa saat medikaalit ja säteilytyötodistukset.

Etähoito ja digipalvelut saatavillasi

Vantaan työterveyshuoltoa täydentää sähköinen asiointi asiakasyritysten edustajille sekä henkilöstölle. Uudessa verkkopalvelussamme tavoitat yrityksen työterveystiimin nopeasti ja hallitset asiakkuuttasi helposti.

Aavan asiantuntijat auttavat myös etävastaanotolla, jos palvelu kuuluu työterveyshuoltosopimukseen. Puhelinvastaanottoa pitävät muun muassa Aavan yleislääkärit, gynekologit ja matkailulääkärit. Lue lisää siitä, miten Aava Luotsi tekee etäasioinnista entistä vaikuttavampaa.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Aavan työterveyshuoltoon.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen