Työterveyshuolto Vantaa

Vantaalla Aava työterveyshuolto palvelee yhdessä toimipisteessä, Aava Vantaanportissa.

Työterveyshuolto Aava Vantaanportti

Vantaan työterveyshuollossa vastaanottaa

  • 5 työterveyshoitajaa
  • 6 työterveyslääkäriä
  • 2 työfysioterapeuttia
  • 2 työpsykologia

Aava Vantaanportin työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Vantaan työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio, röntgen, sairaanhoitajien vastaanotto, yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot ja fysioterapia.

Vantaan työterveyshuollon erityisosaamista on ilmailuala, lentokentän maapalvelut, palo- ja pelastusala, kuljetus- ja logistiikka-ala, rakennusala, valtakunnalliset ja globaalit yritykset, meluannosmittaukset, debriefing sekä painonhallinta- ja elintapaohjaus. Aava Vantaanportista saat medikaalit ja säteilytyötodistukset.

eAava ja etälääkärit palvelevat kaikkialla

Vantaan työterveyshuoltoa täydentää sähköinen asiointi eAavassa. Uudessa verkkopalvelussamme tavoitat yrityksen työterveystiimin nopeasti ja hallitset asiakkuuttasi helposti. Lue, millä kaikilla tavoilla eAava rikastaa yrityksesi työterveyshuoltoa.

Aavan asiantuntijat auttavat myös etävastaanotolla, jos palvelu kuuluu työterveyshuoltosopimukseen. Puhelinvastaanottoa pitävät muun muassa Aavan yleislääkärit, gynekologit ja matkailulääkärit. Aava Luotsi tekee työterveyshuollon etäasioinnin entistä vaikuttavammaksi.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.