Työterveyslääkäriksi Aavaan

Oletko työterveyslääkäri, joka haluaa tehdä vaikuttavaa työterveyshuoltoa? Onko työn tuottavuuden ja työurien kehittäminen lähellä sydäntäsi? Näetkö monesti pientä lisävaivaa, jotta ylittäisit asiakkaiden odotukset?

Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia työterveyslääkäreitä, jotka jakavat arvomme kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta ja yhdessä tekemisestä. Vastuullisena perheyrityksenä kehitämme toimintaamme ja koko toimialaamme viisaasti ja välittäen.

Aavan arvot

  • Arvostamme ja tuemme toisiamme ja asiakkaitamme
  • Kehitymme, opimme ja uudistumme yhdessä
  • Kyllä hoituu!

Kyllä hoituu! 

Arvostamme monipuolista osaamista, luovuutta ja yhteistyökykyä. Aava Työterveydessä työterveyslääkäri johtaa asiakkaan työterveystoimintaa. Aava-perheen jäsenenä olet osa yli 40:n erikoisalan osaavaa ja välittävää verkostoa. Arvostamme kykyä nähdä asiakas kokonaisuutena. Meille on tärkeää, että diagnoosien lisäksi kykenemme havaitsemaan asiakkaamme voimavarat ja kuormitustekijät. Rakennamme motivaatiota työkyvyn ja terveyden parantamiseen.

Kehity kanssamme

Tarjoamme työterveyslääkäreillemme innostavan työympäristön ja mahdollisuudet kehittyä. Jokainen Aavan työterveyslääkäri osallistuu Aava-akatemiaan. Järjestämme työterveyshuoltohenkilöstöllemme sisäisiä koulutuksia ajankohtaisista aiheista. Lääketieteellisiä koulutuksia on kuukausittain. Autamme kaikki toisiamme kehittymään työssämme. Lääkäreidemme käytössä on Duodecimin Oppiportti-nettipalvelu. Kaikesta tästä seuraa, että lääkärityytyväisyytemme on huipputasoa.

Ammatinharjoittajaksi tai työsuhteeseen

Aavassa voit toimia työterveyslääkärinä joko suorassa ammatinharjoittajasuhteessa, oman yrityksen kautta tai työsuhteessa. Vuokramme on kilpailukykyinen.

Kun me hoidamme vastaanoton varustelun ja tukitoiminnot puolestasi, sinä voit keskittyä työhösi. Perinteisen vastaanottotyön lisäksi voit pitää etävastaanottoa puhelimitse. Etävastaanoton avulla asiakkaamme saavat tarvitsemansa avun missä ja milloin vain.

Työterveyshuolto ja edut

Asiantuntijoidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme ammatinharjoittajillemme yrittäjän työterveyshuollon alennettuun hintaan. Toimiva työterveyshuoltosopimus auttaa ylläpitämään työkykyä ja pitämään tasapainon työssä. 

Ammatinharjoittajamme saavat nauttia myös edullisista laskupäivistä Rukalla ja Pyhällä Aavan henkilöstöetuna. Lue lisää Miksi töihin Aavaan? -sivulta.

Ota yhteyttä

Hanna Rahtu-Vainionpää, ylilääkäri työterveysliiketoiminta

hanna.rahtu-vainionpaa@aava.fi

p. 010 380 3800