Aavan visio ja strategia 

Suomalaiset elävät pidempään kuin koskaan ennen. Aavan visiona on huolehtia sinusta ja perheestäsi läpi elämän, ajasta ja paikasta riippumatta. Ymmärrämme, mitkä tekijät vaikuttavat ihmisen hyvinvointiin. Asiakkaamme arvostavat kumppaneita, jotka hoitavat heitä kokonaisvaltaisesti. 

Aavan strategia on reitti kohti visiotamme. Strategiakuva on piirretty ihmisen malliin. Hahmolla on pää, sydän, vatsa ja jalat. Tarvitsemme niitä kaikkia, jotta voimme lunastaa lupauksemme. Pystymme erottautumaan muista lääkärikeskuksista palvelemalla asiakkaitamme paremmin kuin kukaan muu. 

Pää: Tavoitteet kirkkaana mielessä 

Strategiset tavoitteet ohjaavat toimintaamme, kuten aivot ihmistä. Tahdomme olla uskottava ja tunnettu toimija valtakunnallisesti. Aavan ei tarvitse olla fyysisesti kaikkialla. Etäpalveluiden avulla palvelemme sujuvasti koko Suomea. 

Asiakkaamme toivovat, että heistä pidetään huolta myös lääkärikäyntien välissä. Olemme ennakoiva ja huolehtiva terveyspalveluiden tuottaja, joka ei keskity vain sairauden hoitoon. Ohjaamme asiakkaan oikeaan hoitoon. 

Aava on haluttu ja kehittyvä työyhteisö. Meillä on pitkät työurat ja mahdollisuus kouluttautua työssä. Nykyisestä johtoryhmästämme neljä on aloittanut työuransa hoitajana, mukaan lukien toimitusjohtajamme. 

Sydän: Arvot ohjaavat toimintaa 

Tahdomme tehdä oikeita asioita, mutta myöskin oikealla tavalla. Siksi arvot on sijoitettu strategiakuvassa sydämeen. Myös asiakkaillemme on tärkeää, että Aava on arvopohjainen toimija. 

Arvostamme toisiamme ja asiakkaitamme. Kehitymme ja uudistumme yhdessä. Meillä on vahva ”Kyllä hoituu!” asenne. Arvomme ovat pysyneet samana vuosikymmenet. 

Vatsa: Painopistealueista energiaa 

Vatsa on ihmisen energiatehdas. Samalla tavalla painopistealueemme antavat meille voimaa toteuttaa tavoitteemme. Asiakkaamme haluavat asioida lääkärikeskuksessa, jonka toiminta ylittää odotukset. 

Viestimme rohkeasti Aavan brändiä. Tuomme esiin välittämisen, ystävällisyyden ja suomalaisen perheyrityksen arvot. 

Luomme hoitosuhteen, joka kestää vauvasta vaariin. Tarjoamme henkilökunnallemme parhaan työpaikan ja lääkäreille parhaan vastaanottopaikan. 

Jalat: Kehityshankkeet vievät eteenpäin

Aavan kehityshankkeet ovat kuin jalat, jotka vievät meitä eteenpäin. Pysähtyminen tietää jäämistä jälkeen. Asiakkaamme valitsevat kumppanin, joka kehittää toimintaansa jatkuvasti ja keskittyy olennaiseen. Pidämme silmällä terveysalan megatrendejä ja reagoimme niiden suomiin mahdollisuuksiin.