Aho Groupin omistajasisaruksille Family Enterprise 2019 -perheyrityspalkinto

lääkärikeskus_aava
FacebookTwitterLinkedIn

Lääkärikeskus Aavan ja Aho Groupin omistajasisarukset ovat saaneet Family Enterprise 2019 -perheyrityspalkinnon EY Entrepreneur of the Year -kilpailussa. Palkinnon raati korosti valinnassaan yritysten todellista perhetarinaa, jossa jokainen perheenjäsen panostaa yritysten menestykseen ja jossa uskotaan omiin vahvuuksiin ja kovaan työhön, riskejä ja investointeja turhaan pelkäämättä. 

Aho Groupin omistavat sisarukset Miia PorkkalaAnnakaija LappalainenAntti AhoKari Jussi Aho ja Ville Aho (kuvassa tässä järjestyksessä), jotka ovat jatkaneet isänsä Juhani Ahon perustamia yrityksiä menestyksekkäästi.

Aho Groupin terveysliiketoiminta sai alkunsa yhdestä yksityisestä lääkärinvastaanotosta, joka kasvoi vuosikymmenten saatossa Lääkärikeskus Aavaksi. Yritysryhmään kuuluu Aavan lisäksi lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti, Docrates syöpäsairaala ja Uudenmaan Seniorikodit, sekä laskettelukeskukset Ruka ja Pyhä. 

Lue Aho Groupin hallituksen puheenjohtaja Miia Porkkalan kirjoitus ajatuksista ja asenteista yhteisen työn taustalla:

”Menestyvää yritystä ei pelasta mikään” ja viisi muuta ohjenuoraa Ahon sisarusten yrittäjyydessä.

EY Entrepreneur of the Year on arvostettu kansainvälinen tunnustuspalkinto menestyville yrittäjille. Se rohkaisee kasvuhakuiseen, vastuulliseen yrittäjyyteen ja kannustaa yrittäjiä, jotka innostavat muita visioillaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Päätökset kilpailun palkituista yrittäjistä tekee riippumaton tuomaristo, jonka puheenjohtaja oli tänä vuonna Finanssiala ry:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi.