Lääkärikeskus Aava ostaa Aura Klinikka Oy:n vastaanottotoiminnan

Aava
Turun Hansa-korttelissa toimiva Lääkärikeskus Aava pääsee tuomaan toivotut erikoisalat palveluvalikoimaansa Aura Klinikan kanssa solmitun liiketoimintakaupan myötä. Kaupan myötä Aura Klinikan gynekologien ja urologien vastaanotot sekä fysioterapiapalvelut jatkuvat keskeytyksettä Aavan toimipisteessä 1.8. alkaen.
FacebookTwitterLinkedIn

– Aura Klinikka on Turussa tunnettu ja erittäin arvostettu erityisesti gynekologiaan ja urologiaan keskittyvä toimija. On ilo saada heidän osaamisensa ja ammattitaitonsa meille Aavaan. Tämän parempaa tapaa aloittaa Turussa uusi erikoisala ja saada palveluita asiakkaillemme ei olekaan, kertoo Lääkärikeskus Aavan johtava ylilääkäri Paula Arvilommi.

Suomalainen perheomisteinen Lääkärikeskus Aava ja Aura Klinikka ovat molemmat alkujaan lääkäreiden perustamia täysin kotimaisia lääkärikeskuksia.

– Ajatus yhteistyöstä Aavan kanssa syntyi, kun jouduimme kartoittamaan vaihtoehtoja toimintamme jatkamiselle Aura Klinikan nykyisiin toimitiloihin tulevan laajan saneerausremontin vuoksi. Uskon Lääkärikeskus Aavan olevan meille juuri oikea paikka jatkaa toimintaa. Näimme, että Aavassa toteutuu Aura Klinikan ammattilaisten jakama ajatus arvomaailmasta ja toimintatavoista. On hienoa, että pystymme tuomaan oman erikoisalamme uutena palveluna Aava Turun toimipisteeseen ja näin jatkamaan hyvän hoidon ja monipuolisen erityisosaamisen tarjoamista asiakkaillemme, tiivistää Aura Klinikan hallituksen puheenjohtaja Pia Suvitie

Lääkärikeskus Aavan yksi suurimmista erikoisaloista on gynekologia ja Naisten Aavaa luotsaa Aavan yksi omistajista, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Annakaija Lappalainen.

– On hienoa, että pääsemme aloittamaan Turussa gynekologiaan ja urologiaan liittyvien palveluiden tarjoamisen arvostettujen paikallisten ammattilaisten kanssa. Uutinen on todella merkittävä meille myös valtakunnallisesti, iloitsee Lappalainen.