Aava Turku Hansa

Yliopistonkatu 20, 20100 Turku

Tervetuloa uuteen Aava Hansaan!

Aava Turku Hansa on täyden palvelun lääkäriasema, joka sijaitsee Hansa-korttelin kolmannessa kerroksessa. Meille pääset kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla. Ydinkeskustan parkkihallit sijaitsevat välittömässä läheisyydessämme. Kadunvarsipaikat ovat maksuttomia iltaisin klo 18 jälkeen ja aamuisin klo 9 saakka.

Tavoitat meidät suoraan Aava Hansan ajanvarausnumerosta 010 3803850 tai Aavan valtakunnallisesta ajanvarausnumerosta 010 3803838.

Asiantuntijamme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoavat luotettavaa ja yksilöllistä palvelua. Hoidamme myös hengitystieinfektiopotilaita.

Aava Hansa tarjoaa monipuolisia terveyspalveluja

Palveluihimme kuuluvat:

  • Yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot
  • Työterveyspalvelut
  • Laboratoriotutkimukset (sisältäen myös EKG-holter-mittaukset ja unipolygrafiatutkimukset)
  • Kuvantamistutkimukset: röntgentutkimukset, mammografiat, ultraäänitutkimukset
  • Sairaanhoitajien, fysioterapeuttien ja psykologien sekä muiden terveyden asiantuntijoiden palvelut

Vastaanotolle ilmoittautuminen

Huom. Koronavirusepidemian aikana pyydämme kaikkia asiakkaita ilmoittamaan mahdollisista hengitystieoireista (esim. nuha, yskä, kurkkukipu, vatsaoireet) jo aikaa varatessa. 

Saavuthan vastaanotolle ajoissa, niin ehdit rauhassa ilmoittautua. Voit ilmoittautua aulassa myös itseilmoittautumispisteellä, mikäli olet asioinut Aavassa jo aiemmin.

Koronavirustestaus 

Teemme Turussa koronavirustestausta Aava Kupittaan toimipisteessä. Lue lisää.

Yritysasiakas? 

Aava työterveyshuolto tuo yritykseesi elinvoimaa. Kokeneet työterveyshuollon asiantuntijat tarjoavat moniammatilliset ja kokonaisvaltaiset työterveys- ja hyvinvointipalvelut. Hoidamme henkilöstösi työterveysasiat ystävällisesti ja asiantuntevasti, myös etänä. Ota yhteyttä myynti@aava.fi.  

Ajankohtaista

Teemme nyt Aava Hansassa myös mammografiatutkimuksia!

Olemme avanneet rintatutkimuskeskuksen, jossa käytössämme ovat nykyaikaiset mammografia- ja ultraäänitutkimuslaitteistot. Meillä pääset rintatutkimuksiin nopeasti. Tarvitset tutkimukseen lääkärin lähetteen.

Rintatutkimuksistamme vastaa kokenut radiologian erikoislääkäri Minna Sandell.

Varaa aika mammografiaan tai lääkärin vastaanotolle Aava Hansan ajanvarausnumerosta 010 380 3850 tai Aavan valtakunnallisesta ajanvarausnumerosta 010 380 3838.

Heti vapaat yleislääkärin ajat

Aukioloajat

Vastaanotto, laboratorio ja kuvantaminen

  • Ma, Ti, Ke, To klo
  • Pe klo
  • La klo
  • Su klo