Aava Hämeenlinna

Eteläkatu 14, 13100 Hämeenlinna

Varaa aika

Lääkäri Hämeenlinnassa

Tervetuloa Aava Hämeenlinnaan.

Tarjoamme yritys- ja yksityisasiakkaillemme laajat yleis- ja erikoislääkäripalvelut sekä sairaanhoitajan palvelut. Löydät meiltä myös kattavan työterveyshuollon, laboratorion ja röntgenin. Meillä työskentelee useita paikallisia lääkäreitä ja hoitajia, jotka ovat jo tuttuja hämeenlinnalaisille.

Lääkärikeskuksemme sijaitsee raikkaissa vastaremontoiduissa tiloissa Hämeenlinnan keskustassa Kauppakeskus Tavastilassa.

Aava Hämeenlinnan palvelut

Aava Hämeenlinnan palveluihin kuuluvat muun muassa:

 • yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot
 • työterveyspalvelut
 • muut asiantuntijat: fysioterapeuttien, naprapaatin ja psykoterapeutin palvelut
 • pienkirurgiset toimenpiteet: esimerkiksi luomen poistot (kryo), kynsitoimenpiteet, paiseen avaukset, peräpukamien sidontahoidot
 • sairaanhoitajien vastaanotot: esimerkiksi ompeleiden poistot, haavahoidot, korvahuuhtelut, injektiot, PEF-ohjaus ja rokotukset
 • allergioiden tablettisiedätyshoidot
 • laboratoriotutkimukset sekä EKG-holter-mittaukset, unipolygrafiatutkimukset, EKG:n pitkäaikaisrekisteröinti (oirejohteinen), verenpaineen pitkäaikaisrekisteröinti ja ENMG-tutkimukset
 • kuvantamistutkimukset: röntgentutkimukset, mammografiat, ultraäänitutkimukset

Ajanvaraus Aava Hämeenlinnaan

Katso vapaana olevat ajat ja varaa aika verkossa.

Mikäli et ole varma kenelle sinun tulisi varata aika, voit kysyä neuvoa valtakunnallisesta asiakaspalvelustamme soittamalla numeroon 010 380 3838.

Työterveys Hämeenlinnassa

Aava Hämeenlinnan työterveys pitää työntekijöiden ja koko organisaation työkyvystä ja hyvinvoinnista huolta. Aavan työterveydestä voi hakea apua kokeneiden työterveyshoitajien, -lääkäreiden ja -psykologien sekä työfysioterapeuttien vastaanotoilta.

Työterveystiimillämme on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta.

Erityisosaamistamme Aava Hämeenlinnan työterveydessä ovat:

 • elämäntapoihin liittyvä ohjaus
 • työkykyasiat
 • uniasiat
 • kuntoutusyhteistyö

Aavan työterveyden etäpalvelut

Tiesithän, että Aavan asiantuntijat palvelevat myös etänä? Digi- ja etäpalvelumme takaavat, että työterveyteen yhteydenottaminen on helppoa ja nopeaa.

Aava-sovellus avaa nopean väylän lääkäri-chattiin, jossa hoidetaan tavallisimpia vaivoja, kuten flunssaoireita, silmätulehduksia, ihottumia, vatsavaivoja ja virtsatietulehduksia.

Sovelluksessa on nähtävillä myös kaikki asiakkaan aiemmat Aava-käynnit, tutkimustulokset, reseptit ja lähetteet.

Oma Aava kokoaa kätevästi yhteen paikkaan terveystietosi sekä asiointia helpottavat toiminnallisuudet, kuten varatut vastaanottoajat, laboratorio- ja kuvantamistulokset, Aavan lääkäreiden määräämät reseptit sekä kuitit käynneistä.

Aava Luotsi on etähoitopalvelu, joka tarjoaa työterveysasiakkaille nopeaa, joustavaa sekä laadukasta hoitoa aikaa ja vaivaa säästäen. Luotsissa asiakkaan yhteydenottoon vastaa puhelimessa tai chatissä terveydenhuollon ammattilainen ja hoito alkaa heti. Palvelu on käytössä yrityksillä, jotka ovat valinneet Luotsin osaksi työterveyshuoltoa.

Tule Aavan työterveysasiakkaaksi

Aavan työterveyshuolto yhdistää työterveyspalvelut, hyvinvointi- ja valmennuspalvelut sekä työhyvinvoinnin analytiikan. Kasvamme jatkuvasti ja meillä on toimipisteitä eri puolilla maata. Etäpalveluiden ja verkostojemme ansiosta toimimme ympäri Suomea.

Tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea meidät? Tutustu tarkemmin työterveyshuoltoomme ja ota yhteyttä työterveyden myyntitiimiin.

Poikkeukset

 • pe 17.5.24 Laboratorio suljettu

Vastaanotto

 • Ma-Ke 8.00–19.00
 • To–Pe 8.00–16.00
 • La–Su suljettu

Laboratorio

 • Ma-Ke 8.00–16.00
 • To–Pe 8.00–15.00

Röntgen

 • Ajanvaraus on suositeltavaa, kysy tarkemmat aukioloajat toimipisteestä.

Sijainti

Aava Hämeenlinna sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Palvelemme teitä Kauppakeskus Tavastilassa, osoitteessa Eteläkatu 14, 13100 Hämeenlinna. Aavan tilat sijaitsevat rakennuksen 2. kerroksessa Kaivokadun puoleisessa päässä, kauppakeskus Goodmannia vastapäätä.

Julkiset kulkuneuvot

Meille pääset helposti myös julkisilla kulkuneuvoilla. Hämeenlinnan linja-autoasema sijaitsee 300 metrin päässä. Lähimmät bussipysäkit ovat Tavastilan edessä Paasikivenkadulla sekä Turuntien sillalla ja Kaivokadulla. Hämeenlinnan rautatieasemalta on 1,7 km:n matka Aavaan. Välillä liikennöivät mm. bussit 3,10,11 ja 13.

Pysäköinti

Pysäköinti on mahdollista Eteläkadun puoleisella parkkipaikalla sekä Tavastilan lämmitetyssä pysäköintihallissa, jonne ajetaan Palokunnankadun kautta. Pysäköinti on ilmaista kahden tunnin ajan pysäköintikiekolla. Pysäköintihallista ja 1. kerroksesta pääset hissillä 2. kerrokseen, suoraan lähelle Aavaa.

Osoite

Eteläkatu 14, 13100 Hämeenlinna

Puhelinnumerot

Asiakaspalvelu 010 380 3838
Laboratorio (ma-pe klo 8-15) 010 380 2923
Röntgen (ma-pe klo 8-15) 010 380 2924
Päivystävä sairaanhoitaja (ma-pe klo 8-15) 010 380 4064
Faksi 010 380 2901

Yhteyshenkilöt

Kirsi Myllymaa kirsi.myllymaa@aava.fi Työterveyshuollon palvelupäällikkö, työterveyshoitaja