Aava Kerava Sampola Työterveys

Kultasepänkatu 8, 04200 Kerava

Varaa aika

Työterveys Keravalla

Aava Keravan työterveyshuollon työterveyshoitajat, työterveyspsykologit ja työfysioterapeutti muuttivat uuteen Aava Kerava Sampolan toimipisteeseen huhtikuussa 2021.

Sampola sijaitsee Aava Keravan toimipisteestä katsottuna radan toisella puolella vain noin 5 min kävelymatkan päässä Aava Keravan toimipisteestä. Sampolan ympärillä on hyvin parkkipaikkoja.

Työterveyslääkärit, muut lääkärit ja asiantuntijat sekä laboratorio ja röntgen palvelevat edelleen Aava Keravan toimipisteessä.

Työterveyspalvelut

Aava työterveyshuolto tuo yritykseesi elinvoimaa. Hoidamme henkilöstösi työterveysasiat ystävällisesti ja asiantuntevasti, myös etänä. Tutustu työterveyshuoltoomme Keravalla tai ota yhteyttä myynti@aava.fi.

  • Toimipiste palvelee vain ajanvarauksella.

Sijainti

Aava Kerava Sampola sijaitsee osoitteessa Kultasepänkatu 8 (2. kerros) Aava Keravan toimipisteestä katsottuna radan toisella puolella. Aava Keravan toimipisteestä on noin 5 minuutin kävelymatka Aava Kerava Sampolaan (radan alta alikulkutunnelia pitkin).

Huom, sisäänkäynti toimipisteeseen tapahtuu sisäpihan parkkipaikan puolelta, ei junaradan puolelta. Toimipisteeseen pääsee hissillä.

Pysäköinti

Sampolan ympärillä on hyvin parkkipaikkoja.

Osoite

Kultasepänkatu 8, 04200 Kerava

Puhelinnumerot

Asiakaspalvelu 010 380 3838

Yhteyshenkilöt

Kati Oksa
Yksikönjohtaja

Noora Salokoski-Tall
Työterveyshuollon palvelupäällikkö, työterveyshoitaja