Aava Kerava Sampola Työterveys

Kultasepänkatu 8, 04200 Kerava

Varaa aika

Työterveys Keravalla

Tervetuloa työterveyteen Aava Kerava Sampolaan.

Sampolan toimipisteessä työterveyden asiakkaitamme auttavat työterveyshoitajat, työterveyspsykologit ja työfysioterapeutti.

Työterveyslääkärit, muut lääkärit ja asiantuntijat sekä laboratorio ja röntgen palvelevat edelleen Aava Keravan toimipisteessä.

Sampolan toimipiste sijaitsee osoitteessa Kultasepänkatu 8, vain noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Aava Keravan toimipisteestä. Sampolan ympärillä on hyvin parkkipaikkoja ja Aava Keravasta pääsee Sampolaan helposti radan alta alikulkutunnelia pitkin.

Ajanvaraus työterveyteen Keravalla

Varaa aika soittamalla asiakaspalveluumme 010 380 3838 tai kirjautumalla työterveyshuollon asiakkaana nettiajanvarauksen kautta.

Aavan työterveyden etäpalvelut

Tiesithän, että Aavan asiantuntijat palvelevat myös etänä? Digi- ja etäpalvelumme takaavat, että työterveyteen yhteydenottaminen on helppoa ja nopeaa.

Aava-sovellus avaa nopean väylän lääkäri-chattiin, jossa hoidetaan tavallisimpia vaivoja, kuten flunssaoireita, silmätulehduksia, ihottumia, vatsavaivoja ja virtsatietulehduksia.

Sovelluksessa on nähtävillä myös kaikki asiakkaan aiemmat Aava-käynnit, tutkimustulokset, reseptit ja lähetteet.

Oma Aava kokoaa kätevästi yhteen paikkaan terveystietosi sekä asiointia helpottavat toiminnallisuudet, kuten varaamasi vastaanottoajat, laboratorio- ja kuvantamistulokset, Aavan lääkäreiden määräämät reseptit sekä kuitit käynneistäsi.

Aava Luotsi on etähoitopalvelu, joka tarjoaa työterveysasiakkaille nopeaa, joustavaa sekä laadukasta hoitoa aikaa ja vaivaa säästäen. Luotsissa asiakkaan yhteydenottoon vastaa puhelimessa tai chatissä terveydenhuollon ammattilainen ja hoito alkaa heti. Palvelu on käytössä yrityksillä, jotka ovat valinneet Luotsin osaksi työterveyshuoltoa.

Tule Aavan työterveysasiakkaaksi

Aavan työterveyshuolto yhdistää työterveyspalvelut, hyvinvointi- ja valmennuspalvelut sekä työhyvinvoinnin analytiikan. Kasvamme jatkuvasti ja meillä on toimipisteitä eri puolilla maata. Etäpalveluiden ja verkostojemme ansiosta toimimme ympäri Suomea.

Ota yhteyttä

Tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea meidät?

Tutustu tarkemmin Aavan työterveyteen ja ota yhteyttä:

  • Toimipiste palvelee vain ajanvarauksella.

Sijainti

Aava Kerava Sampola sijaitsee osoitteessa Kultasepänkatu 8 (2. kerros) Aava Keravan toimipisteestä katsottuna radan toisella puolella. Aava Keravan toimipisteestä on noin 5 minuutin kävelymatka Aava Kerava Sampolaan (radan alta alikulkutunnelia pitkin).

Huom, sisäänkäynti toimipisteeseen tapahtuu sisäpihan parkkipaikan puolelta, ei junaradan puolelta. Toimipisteeseen pääsee hissillä.

Pysäköinti

Sampolan ympärillä on hyvin parkkipaikkoja.

Osoite

Kultasepänkatu 8, 04200 Kerava

Puhelinnumerot

Asiakaspalvelu 010 380 3838

Yhteyshenkilöt

Kati Oksa
Yksikönjohtaja

Noora Salokoski-Tall
Työterveyshuollon palvelupäällikkö, työterveyshoitaja