Aava Tampere Ratina

Hatanpään valtatie 3, 33100 Tampere

Varaa aika

Lääkäri Tampereella

Tervetuloa lääkäriasemallemme Tampereelle.

Lääkärikeskus Aava sekä Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema avasivat uuden lääkärikeskuksen Tampereella kauppakeskus Ratinassa marraskuussa 2020. Ratinan ostoskeskuksen funkkissiipeen remontoiduissa tiloissa palvellaan kaiken ikäisiä asiakkaita laajalla tarjonnalla. Sijainti on loistava, ratikka pysähtyy aivan Ratinan Kulman oven eteen.

Suomalainen perheyritys arvoineen on kiinnostanut myös tamperelaisia lääkäreitä sekä hoitajia, joita työskentelee Aavassa ja Pikkujätissä yhteensä yli 60.

Aava - Pikkujätti Ratinan tulokerroksesta löytyy yhteinen asiakaspalvelu ilmoittautumiselle, sekä lapsiasiakkaiden odotustilat ja vastaanottohuoneet. Samassa kerroksessa on myös laboratorio ja kuvantamisen palvelut. Etenkin laboratoriossa on huomioitu lapsiasiakkaiden ja aikuisten erilaisten tarpeet. Toisessa kerroksessa ovat erikoislääkäreiden vastaanotot ja työterveyshuollon palvelut.

Tutustu lastenlääkäripalveluihin Pikkujätin sivuilla.

Koronavirustestaus Tampereella

Aava Tampere Ratinan yhteydessä tehdään koronavirustestejä. Lue lisää.

Työterveyspalvelut

Aava työterveyshuolto tuo yritykseesi elinvoimaa. Hoidamme henkilöstösi työterveysasiat ystävällisesti ja asiantuntevasti, myös etänä. Tutustu työterveyshuoltoomme Tampereella tai ota yhteyttä myynti@aava.fi.

Vastaanotto ja Laboratorio

  • Ma–Pe 8.00–19.00
  • La-Su 10.00–17.00

Poikkeukset

4.6.-28.8.:

  • La–Su 10.00–15.00

Röntgen

  • Ma–Pe 8.00–19.00

Poikkeukset

27.6.-19.8.:

  • Ma 9.00-15.00
  • Ti 8.00-15.00
  • Ke 8.00-16.30
  • To 10.30-18.00
  • Pe 8.00-15.00

16.9.

  • klo 8.00-17.00

Sijainti

Uusi toimipisteemme on Ratinan kauppakeskuksen Ratinan Kulmassa, joka on remontoitu kauppakeskuksen vanhaan funkkis-osaan. Ratinan Kulma sijaitsee Hatanpään valtatien ja Suvantokadun kulmassa, toimipisteemme on Hatanpään valtatien puoleisen sisäänkäynnin vieressä. Tiloihimme on esteetön kulku.

Huom, infektiovastaanotolle/-näytteenottoon on erillinen sisäänkäynti osoitteessa Vuolteenkatu 1. Rakennus sijaitsee linja-autoaseman vieressä, Hatanpään valtatieltä Vuolteenkadulle käännyttäessä kadun oikealla puolella, Ratinankulman rakennuksen sivuseinustalla. Sisäänkäynti suoraan kadulta Aavan logolla merkitystä ovesta, paikalle saavutaan kävellen. Olkaa hyvä ja odottakaa kadulla, henkilökunta kutsuu sisään varatulla ajalla. Ottakaa kuvallinen henkilöllisyystodistus esille saapuessanne.

Julkinen liikenne

Useita bussilinjoja ja Ratikka kulkevat aivan lääkärikeskuksemme viereen. Jos saavut meille julkisilla kulkuvälineillä tai jalkaisin, kannattaa tulla sisään Hatanpään valtatien puoleisesta ovesta.

Pysäköinti

Jos tulet autolla Ratinan parkkihalliin, seuraa kauppakeskuksessa Ratinan Kulma ja Hatanpään valtatie -opasteita.

Osoite

Hatanpään valtatie 3, 33100 Tampere

Puhelinnumerot

Asiakaspalvelu 010 380 3838

Yhteyshenkilöt

Leena Pohtamo Yksikönjohtaja

Anne Vuorinen
Työterveyshuollon palvelupäällikkö, työterveyshoitaja