Sanna Hyyhö / työterveyspsykologi

Sanna Hyyhö

Työterveyspsykologi

Varaa aika

Olen toiminut työterveyspsykologina vuodesta 2014 ja tätä edeltäen psykologina psykiatrian poliklinikalla sekä psykiatrisessa sairaalassa, tuolloin ensipsykoosityössä. Minulla on työkokemusta laajasti ihmiselämän haastekohdissa tehtävästä yksilötyöstä sekä työyhteisötasolla erilaisten selvitysten ja kehitysprojektien sekä kriisituen parissa.

Vastaanotolleni voi tulla niin työ- kuin siviilipuolen kysymyksissä ja erilaisten arkista olemista haastavien psyykenoireiden kuten ahdistus-, masennus- pelko- ja/ tai traumaoireiden vuoksi.

Pidän tärkeänä sovittaa työtapaani kulloisenkin asiakkaan ja tilanteen mukaisesti. Turvallisen ja eteenpäin menoa edistävän kohtaamisen luominen vaatii virittyneisyyttä juuri kulloiseenkin tilanteeseen ja herkkyyttä tunnistamista vuorovaikutuksen nyansseja.

Olen työotteeltani aktiivinen ja paneutuva. Työskentely vastaanotolla voi olla keskusteluun pohjaavaa ja tutkivaa, taustalla ohjaa pyrkimys löytää kulloisessakin tilanteessa ensisijaisimmat työskentelyn/tuen kohteet. Toisinaan vastaanotolla tehdään erityyppisiä kynäpaperitehtäviä ja hengitys- ja mielikuvaharjoituksia ja annan mielelläni kotitehtäviä, jos sellainen tilanteessa tarkoituksenmukaista. Kohtuuttomien haasteiden keskellä tai liian painavaksi käynyttä kuormaa kannettaessa voi olla tarpeen, ettei vastaanotolla tarvitse työskennellä yhtään mitenkään.

Ajanvarausohje

Otan vastaan työterveyshuollon asiakkaita. Voit varata lähi-, video- tai puhelinvastaanoton.