Infektiosairauksien ehkäisy, tutkiminen ja hoito

Suunnitteletko ulkomaanmatkaa eksoottisille alueille? Tiedätkö, mitä rokotteita tarvitset kohdemaassa? Aavan matkailuklinikalta saat tarvittavat rokotteet sekä hoitoa, jos sairastut matkalla. Matkailuklinikalla sinua palvelevat infektiotautien erikoislääkärit, matkalääkärit ja matkailuhoitajat.

Infektiotautien erikoislääkäri tuntee infektiosairaudet

Infektiosairauksien erikoislääkärit ja matkalääkärit tutkivat, hoitavat ja ennaltaehkäisevät infektiosairauksia. Infektiosairaudet ovat mikrobien eli bakteerien, virusten, sienten ja loisten aiheuttamia sairauksia.

Aavassa infektiolääkärit ja matkalääkärit työskentelevät Aava Matkailuklinikalla. He tuntevat eri maiden eksoottiset ja trooppiset infektiotaudit. He tietävät, mitä rokotteita tarvitset kohdemaassa ja miten muuten sinun kannattaa varautua matkaan pysyäksesi terveenä.

Jos sairastut matkalla tai matkan jälkeen, matkailuklinikan lääkäri osaa yhdistää oireet mahdolliseen tautiepäilyyn, tehdä asiaankuuluvat tutkimukset ja suunnitella lääkehoidon tai muut mahdolliset jatkotoimenpiteet.

Jos sinulla on lieväoireinen flunssa tai jokin muu tavallinen infektiosairaus (virtsatietulehdus), hakeuduthan yleislääkärin tai työterveyslääkärin vastaanotolle.

Milloin infektiolääkärin tai matkalääkärin vastaanotolle?

Aavan Matkailuklinikan infektiolääkärit huolehtivat matkaanlähtijän terveyskysymyksistä ja auttavat, jos sairastut matkan aikana tai sen jälkeen.

Varaa aika infektiolääkärin/matkalääkärin vastaanotolle seuraavissa tilanteissa:

  • suunnittelet ulkomaanmatkaa eksoottisille alueille
  • et ole varma, mitä rokotteita tarvitset kohdemaassa
  • tarvitset malarianestolääkityksen
  • haluat keskustella mahdollisista terveysriskeistä matkakohteessasi
  • et ole varma perusrokotuksiesi voimassaolosta

Jos sairastut matkalla tai sen jälkeen, saat asiantuntevaa apua Aava Matkailuklinikan matkailulääkäreiltä ja infektiolääkäreiltä. Matkailuklinikan lääkärit tuntevat eri alueiden infektioriskit ja saat heiltä parhaan avun sairauteesi.

Ajanvaraus

Varaa aika infektiolääkärille tai matkailulääkärille nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla Aavan asiakaspalveluun 010 380 3838.

FacebookTwitterLinkedIn
Artikkelit ja tiedotteet
Laura

Sote-alan konkari Laura Räty Aavan ja Pikkujätin hallitusten johtoon

Yritykset saavat ensimmäistä kertaa omistajaperheen ulkopuolisen hallituksen puheenjohtajan.
Lue lisää
reppumatkailija-kulkee-kadulla

Turistiripuli – Matkailulääkärimme neuvot välttämiseen ja hoitoon

Turistiripuli jännittää monia lämpimään matkustavia jo ennen reissua. Vatsavaivoihin onkin fiksua varautua, niin loma ei mene pilalle ylimääräisen vessassa istumisen takia. Lääkärikeskus Aavan Matkailuklinikan lääkäri Katri Turunen opastaa parhaat käytännön vinkit sekä hoito-ohjeet, joilla voit häätää kurjan lomaseuralaisen päivässä tai parissa.
Lue lisää
Yksityinen_sairaala_Aava

Lämminhenkinen yksityinen sairaala – 8 syytä valita Aava

Aava on suomalainen perheyritys, jonka sairaala sijaitsee ydinkeskustassa Helsingissä Aava Kampin yhteydessä. Arvoihimme kuuluu, että sinua hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja lämmöllä ja saat tukea, jos leikkaus jännittää. Käyntisi jälkeenkään et jää yksin, vaan lääkäri seuraa toipumistasi. On monta syytä valita Aavan sairaala – tässä niistä kahdeksan.
Lue lisää