Karvanpoisto laserilla 

Diolaze XL- karvanpoistolaser on tehokas apu karvojen vähentämiseen ja poistamiseen. Hoitopään sisäänrakennettu viilennys tekee karvanpoistosta hyvin siedetyn. Laitteellamme pystytään poistamaan karvoja kaikilta ihoalueilta. Hoidon tehokkuuteen vaikuttavat hoidettava alue sekä yksilölliset tekijät, kuten ihon pigmentti ja karvan väri.

Miten karvanpoisto laserilla toteutetaan? 

Laserhoidossa lämpöenergia kohdistetaan ihokarvaa myöten karvatuppeen, jolloin karvatuppi surkastuu ja lopulta irtoaa hoidetulta alueelta noin 1-2 viikossa. Hoito toistetaan, kun alueella on taas näkyvää karvaa, yleensä noin 4-8 viikon kuluttua. Hoitokertoja tarvitaan tavallisesti noin 5-10.

Tutustu muihin Aavan ihon laserhoitoihin täältä.

Kenelle karvanpoisto laserilla sopii? 

Laserkarvanpoisto sopii lähes kaikille, mutta tietyt ihotyypit ja karvat voivat vaikuttaa tuloksiin. Käytössämme olevan laserlaitteen aallonpituus ei sovellu tummalle ihotyypille. Hoidon teho on myös heikompi hyvin vaaleisiin ja harmaisiin karvoihin, sillä näissä on vähän tai ei lainkaan pigmenttiä.

Hoitoa ei voida myöskään tehdä, jos olet raskaana, sinulla on ihon bakteeri- tai sieni-infektio tai käytät valolle herkistävää lääkitystä. Myös tietyt sairaudet ovat este hoidoille.

Miltä ihoalueilta karvoja voidaan poistaa laserilla?

Laitteellamme pystytään poistamaan karvoja kaikilta ihoalueilta, mukaan lukien sääret, kainalot, käsivarret, vatsa, rinta ja selkä. Hoito soveltuu myös kasvojen alueelle, kuten ylähuuleen ja leukaan.

Intiimialueen karvanpoisto laserilla

Myös intiimialueen karvanpoisto laserilla (bikiniraja, brassi, koko intiimialue) onnistuu hyvin.

Mitkä ovat laserkarvanpoiston hyödyt?

Laserkarvanpoisto tarjoaa monia etuja verrattuna perinteisiin menetelmiin kuten vahaukseen, sokerointiin tai höyläykseen.

Pysyvät tulokset: Sarjahoidon jälkeen karvojen kasvu vähenee huomattavasti tai loppuu kokonaan. Laser tuhoaa karvatupen pysyvästi. Hoitotulokseen vaikuttaa kuitenkin karvan kasvun epätasaisuus, jolloin osa karvatupista voi olla lepotilassa hoitosarjan aikana.

Ajansäästö: Pitkäaikainen ratkaisu vähentää tarvetta jatkuvalle karvojen poistamiselle.

Ihon hyvinvointi: Laserhoito vähentää ihon ärsytystä, karvatupentulehduksia ja sisäänkasvaneita karvoja.

Laserkarvanpoiston haitat

Laserhoidon vaikutus on paikallinen. Mahdolliset sivuvaikutukset ovat yleensä erittäin vähäisiä. Riskejä voidaan minimoida huolellisella valmistautumisella ja noudattamalla jälkihoito-ohjeita.

Kuinka valmistaudun laserkarvanpoistoon?

Höylää karvat pois 1-2 vuorokautta ennen hoitoa hoidettavalta ihoalueelta. Tee höyläys mieluiten edellisenä iltana. Vältä viisi viikkoa ennen hoitoa ihoalueen sokerointia, vahausta, ihokarvojen nyppimistä ja epilaattorin käyttöä. Myös itseruskettavien tuotteiden käyttöä tulisi välttää edeltävästi kahden viikon ajan.

Laserkarvanpoiston jälkeinen hoito

Toipuminen on nopeaa. Hoidetulla alueella voi olla hoidon jälkeen lievää punoitusta ja turvotusta, kuumotusta sekä arkuutta. Saunomista, uimista ja hikoilua on hyvä välttää parin vuorokauden ajan. Aurinkoa tulee välttää vähintään kaksi viikkoa hoidon jälkeen. Muistathan käyttää myös tehokasta aurinkosuojaa (SPF 50).

Karvanpoisto laserilla hinta 

Hoidon kustannukset riippuvat hoidettavista alueista ja hoitokertojen määrästä.

Ajanvaraus Aavaan 

Varaa aika karvanpoistoon laserilla ajanvarausnumeromme 010 380 3838 kautta tai suoraan internetajanvarauksesta Mariela Forsmanille.

Asiantuntijana Lääkärikeskus Aavan sairaanhoitaja Mariela Forsman ja ihotautilääkäri Laura Bouchard.

FacebookTwitterLinkedIn