Päivystys (Aava Kamppi, Helsinki)

Aava Kampin päivystyksessä saat hoitoa nopeasti ja joustavasti niin arkisin kuin viikonloppuisin. Myös laboratorio- ja röntgenpalvelut ovat käytössä päivystyksen aukioloaikoina. Päivystystiimissämme työskentelee akuuttilääketieteeseen perehtyneitä lääkäreitä sekä sairaanhoitajia. Aavan päivystys toimii toistaiseksi ajanvarauksella.

Minkälaisissa tilanteissa voi tulla päivystykseen?

Aavan lääkäripäivystys toimii Helsingissä, keskeisellä paikalla Kampin kauppakeskuksen kupeessa.

Voit hakeutua päivystävän lääkärin vastaanotolle, kun tarvitset nopeasti hoitoa esimerkiksi äkillisen sairastumisen tai tapaturman vuoksi.

Tyypillisimpiä yleislääkäripäivystyksessä hoidettavia vaivoja ovat:

  • äkillisesti alkaneet tai pahentuneet infektiot
  • akuutit kiputilat, kuten korva-, selkä- ja vatsakivut
  • palo- ja paleltumavammat

Haavat, nivelsiteiden, luiden, lihasten, jänteiden ja hermojen vammat hoituvat päivystyksessä.

Soitathan hätätilanteissa kuitenkin hätänumeroon 112.

Päivystys ajanvarauksella

Päivystysvastaanotto toimii toistaiseksi ajanvarauksella. Varaa aika nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse 010 380 3838.

Päivystys on avoinna Kampin toimipisteen aukioloaikoina:

Päivystyksessä on hyvät erikoislääkäreiden konsultaatiomahdollisuudet ja jatkohoito järjestetään aina tilanteen vaatimalla tavalla. Jatkohoito voi tapahtua Aava Kampissa tai julkisessa sairaalassa.

Tulkkipalvelulla kielimuurin yli

Asiointi päivystyksessä sujuu silloinkin, kun potilaalla ja lääkärillä ei ole yhteistä kieltä. Aavassa on käytössä tulkkipalvelu Tulka.

Tulka on mobiilipalvelu, jossa tulkki on kännykän päässä. Tulkki, lääkäri ja potilas keskustelevat kaiuttimen välityksellä. Palvelun hinta 45€/käynti.

Myös laboratorio- ja röntgenpalvelut ovat päivystyksen käytettävissä, mikä mahdollistaa nopean diagnosoinnin ja hoidon.

FacebookTwitterLinkedIn
Artikkelit ja tiedotteet
keliakiatutkimus

Haemme tutkittavia keliakialääkeainetutkimukseen

Saatat soveltua tutkimukseen, jos olet keliakiaa sairastava henkilö ja sinulla on suolisto-oireita gluteenittomasta ruokavaliosta huolimatta. Lääkärikeskus Aavassa tutkimusta tehdään Aava Helsinki Kampissa.
Lue lisää
melatoniini

Melatoniini – lempeä apu nukahtamiseen

Uni ei ota tullakseen tai se katkeaa kesken yön. Auttaisiko melatoniini? Mutta mikä on oikea annostus ja mihin aikaan valmiste pitää ottaa? Uni Aavan unilääkäri Henri Tuomilehto vastaa yhdeksään yleiseen kysymykseen melatoniinista.
Lue lisää
Aava:

Aava Kuopio muuttaa uusiin toimitiloihin Kuopion satamaan

Kuopion Aava palvelee uusissa toimitiloissa 9.1.2023 alkaen. Uusi toimipiste sijaitsee keskeisellä paikalla Kuopion Sataman Lääkäritalossa osoitteessa Koljonniemenkatu 2 (4. kerros).
Lue lisää