Virta Open

Opi huippujohtajien ja -urheilijoiden kriittiset menestystekijät.

Kahden päivän pienryhmävalmennus ammattilaisten opeilla opastaa energisyyteen, motivaatioon ja työssä jaksamiseen.

Valmennuksen sisältö perustuu tutkimuksiin henkilö- ja joukkuetason kapasiteetin kehittämisestä niin psykologian, ravinnon, terveyden, liikunnan kuin palautumisen suhteen.

Valmennuksen sisältö on suunniteltu yhdessä Aavan lääketieteellisen, hyvinvoinnin ja psykologisen asiantuntijatiimin sekä Olympiakomitean liikunta-ammattilaisten kanssa.

Valmennuksen lopputulos on konkreettinen, jokaisen omaan elämäntilanteeseen, tahtotilaan ja lähtötasoon rakentuva henkilökohtainen muutosohjelma.

4,8/5

Osallistujien arvosana asteikolla 1-5.

404

Valmennuksiin osallistuneiden lukumäärä.

2

koulutuksen kesto päivissä.

980 €

Valmennuksen hinta.

Suosittelen valmennusta kaikille! Hyvinvointia lähestyttiin monesta eri kulmasta ja jokaiselle resonoivat eri asiat. Valmennustiimi on äärimmäisen ammattitaitoinen, kokenut ja luotettava. Päällimmäisenä mieleen jäivät armollisuus, inhimillisyys ja ymmärrys. Opin konkreettisesti tekemään muutoksia omaan elämääni.

Iina Kuustonen, näyttelijä

Suosittelen! Virta-valmennus antoi monipuolisesti vinkkejä hyvinvoinnin kehittämiseen.

Mari Heusala, HR-johtaja, Vaisala Oyj

Konkreettinen ja inspiroiva Virta-valmennus motivoi löytämään parempia vaihtoehtoja pinttyneisiin toimintatapoihin. Suosittelen kaikille!

Linda Aro, HR-johtaja, Hartwall

Valmennuksen lopputulos on konkreettinen, jokaisen omaan elämäntilanteeseen, tahtotilaan ja lähtötasoon rakentuva henkilökohtainen muutosohjelma.

Valmennustiimi

Valmentajat ovat oman alansa johtavia asiantuntijoita Suomessa.

Petteri Kilpinen, päävalmentaja

Petteri on Aavan Virta-yksikön johtaja ja päävalmentaja. Hänen yritysvalmennuksiinsa on osallistunut yli 10 000 henkilöä, osallistuja yli kymmenestä eri maasta.

Antti Hagqvist, valmentaja

Antti on koko työuransa ajan valmentanut huippu-urheilijoita, yritysjohtajia ja tavoitteellisia kuntoilijoita. Hänen erikoisalaansa ovat itsensä johtaminen, itseohjautuvuus sekä suorituskyvyn lisääminen.

Patrik Borg, ravitsemus- ja painonhallintatutkija

Patrik auttaa asiakkaita ratkaisemaan syömiseen ja ravintoon liittyviä haasteita. Hän on kirjoittanut useita alaan liittyviä kirjoja ja julkaissut lukemattoman määrän tieteellisiä julkaisuja.

Hanna Brotherus, kehotietoisuusvalmentaja, koreografi

Hanna on arvostettu ja pidetty valmentaja, joka kehittää yhteistyössä lääkäreiden kanssa kehotietoisuutta hyödyntäviä työskentelytapoja. Hänen valmennuksissaan keskitytään itsetuntemukseen, kohtaamiseen ja läsnäolon taitojen kehittämiseen.

Jarno Härkönen, valmentaja, liikunta- ja hyvinvointikouluttaja

Jarno on kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun edelläkävijöitä Suomessa. Hän on kirjoittanut kolme kirjaa harjoittelusta ja hyvinvoinnista. Monipuolinen näkemys hyvinvointiin ja energinen esiintyminen tekevät Jarnosta innostavan ja monipuolisen luennoijan.

Heikki Särkelä, psykologi, kognitiivinen psykoterapeutti

Heikillä on vahva kokemus työ- ja organisaatiopsykologiasta, työyhteisöjen solmukohtien jäsentelystä sekä yksilötyöstä psykiatriassa, työterveydessä ja psyykkisessä valmennuksessa. Hänellä on kyky ja intohimo yhdistää tutkittu tieteellinen data helposti hyödynnettävään ja käytännölliseen muotoon.

Henri Tuomilehto, unilääkäri ja -tutkija

Henri on tutkinut unta yli 20 vuoden ajan ja on yksi maailman johtavista alan asiantuntijoista. Hän on auttanut satoja yrityksiä kohti parempaa työ- ja toimintakykyä ja toimii mm. NHL-joukkueen univalmentajana.

Valmennuksen sisältö lyhyesti

Energisyyden lähteet

Lähtökohtien mittaaminen
Fysiologinen, psykologinen ja sosiaalinen tila
Konkreettiset energianlähteet

Merkityksellisyys ja motivaatio

Pysyvä motivaatio elämäntapamuutoksiin
Päätöksissä pysyminen
Konkretia varianssin hyödyntämiseen

Muut

Hyvinvoinnin johtaminen

Organisaation hyvinvoinnin parantaminen
Hyvinvoinnin käytännöt ja vaikuttavat tavat
Työkulttuurin muutokset

Mielenterveys

Muutoksen anatomia

Muutosten läpivienti
Konkreettinen henkilökohtainen ohjelma
Tukena alan parhaat ammattilaiset

Ilmoittaudu mukaan

Seuraavat Virta Open -valmennukset:

Hinta

Valmennuksen hinta on 980 € + alv 24%.

Hinta sisältää Aisti Health hyvinvointikartoituksen, valmennussisällön, työkirjan omaan henkilökohtaiseen muutosohjelmaan, lounaat ja välipalat sekä 'Varianssi - lataa itsesi täyteen energiaa' -kirjan.

Haluaisitko kuulla valmennuksista lisää? Ota yhteyttä:

Anne Huttunen
Valmennuskoordinaattori
040 770 4200
virtavalmennus@aava.fi