Psyykkistä joustavuutta

Opettele keinoja omien tunteiden, ajatusten ja reaktioiden hallintaan ja ahdistuksen purkamiseen.

Kenelle valmennus sopii

Valmennus sopii kaikille jotka haluavat työkaluja mielen hyvinvoinnin kehittämiseen, haitallista vaativuutta itsessään tunnistaville sekä ahdistus- ja mielialaoireisille.

Valmennuksen tavoite

Valmennuksen jälkeen valmennettava on oppinut itsereflektiokykyä, ahdistuksenhallintakeinoja sekä löytänyt työkaluja rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.

Valmennuksen aloitus

Kun olet tilannut ja maksanut valmennuksen saat sähköpostiisi 48 tunnin kuluessa linkin ja tunnuksen valmennusalustallemme. Kursseja on helppo käyttää joko tietokoneella tai mobiililaitteella.

Valmennuksen kulku

Valmennus alkaa ohje- ja esittelymateriaaleilla, sekä ensimmäisen viikon valmennusmateriaaleilla. Saat uusia materiaaleja käyttöösi seuraavan 12 viikon ajan. Uudet materiaalit ilmestyvät viikon välein, alkaen kurssille kirjautumispäivästäsi..​

Saat jokaiselle viikolle konkreettisia ja heti käytäntöön vietäviä tehtäviä, sekä ajatuksia herättäviä vinkkejä huippuammattilaisiltamme.​

Pääset reflektoimaan omaa edistymistäsi 4 viikon välein ja lopuksi arvioimaan omissa tavoitteissasi onnistumistasi.

Esimerkkiviikko:

Viikon intro ja inspirointi. 1-3 minuuttia. Lyhyt tutustuminen ja ajatusten herättely viikolle valittuun valmennusteemaan.
Tietoisku ja tehtävä. 5-15 minuuttia. Valitun teeman mukainen luento, sekä siihen liittyvä konkreettinen tehtävä.
Lisätehtävät ja harjoitukset. 2-15 minuuttia. Tietoiskuun liittyvät mahdolliset lisätehtävät tai valmennuksen yleistä teemaa tukevat harjoitteet.

Valmentajat​

Heikki Särkelä, vastaava psykologi

Henry-Petteri King, työterveyspsykologi

Anna Ahto työterveyspsykologi

Anna Ahto, työterveyspsykologi

Anu Koskela, jooga ja mindfulnessopettaja

Jarno Härkönen, hyvinvointivalmentaja

Neurologia

Psyykkistä joustavuutta verkkovalmennus 149 €