Startti liikuntaan

Saat perusteita ja käytännön harjoituksia, joilla voit kehittää omaa kuntoasi helposti missä vain.

Kenelle valmennus sopii

Valmennus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat aloittaa liikunnan harrastamisen miellyttävästi tai niille, jotka haluavat ottaa kestävyys-, lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelun perusteet haltuun.

Valmennuksen tavoite

Tavoitteena on, että valmennettavat oppivat järkevän ja kehittävän harjoittelun perusteet, tutustuvat eri lajeihin ja rakentavat itselleen sopivat mallit liikkua.

Valmennuksen aloitus

Kun olet tilannut ja maksanut valmennuksen saat sähköpostiisi 48 tunnin kuluessa linkin ja tunnuksen valmennusalustallemme. Kursseja on helppo käyttää joko tietokoneella tai mobiililaitteella.

Valmennuksen kulku

Valmennus alkaa ohje- ja esittelymateriaaleilla, sekä ensimmäisen viikon valmennusmateriaaleilla. Saat uusia materiaaleja käyttöösi seuraavan 12 viikon ajan. Uudet materiaalit ilmestyvät viikon välein, alkaen kurssille kirjautumispäivästäsi.

Saat jokaiselle viikolle konkreettisia ja heti käytäntöön vietäviä tehtäviä, sekä ajatuksia herättäviä vinkkejä huippuammattilaisiltamme.​

Pääset reflektoimaan omaa edistymistäsi 4 viikon välein ja lopuksi arvioimaan omissa tavoitteissasi onnistumistasi.

Esimerkkiviikko:

Viikon intro ja inspirointi. 1-3 minuuttia. Lyhyt tutustuminen ja ajatusten herättely viikolle valittuun valmennusteemaan.
Tietoisku ja tehtävä. 5-15 minuuttia. Valitun teeman mukainen luento, sekä siihen liittyvä konkreettinen tehtävä.
Lisätehtävät ja harjoitukset. 2-15 minuuttia. Tietoiskuun liittyvät mahdolliset lisätehtävät tai valmennuksen yleistä teemaa tukevat harjoitteet.

Valmentajat​

Petteri Kilpinen, päävalmentaja

Anu Koskela, jooga ja mindfullnessopettaja

Antti Hagqvist, fysiikkavalmentaja

Jarno Härkönen, hyinvointivalmentaja

Petri Halonen, naprapaatti

Johanna Jaatinen, työfysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimet

Startti liikuntaan verkkovalmennus 149 €