Tärkein uni

Ei pelkkä nukkuminen, vaan hyvin nukkuminen. Opi keinoja parempaan uneen.

Kenelle valmennus sopii

Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat työkaluja paremman unen, niin määrän kuin laadunkin, kehittämiseen. Palautumisongelmista kärsiville ja lisäenergiaa kaipaaville.

Valmennuksen tavoite

Valmennuksen jälkeen valmennettava tietää uneen vaikuttavat mekanismit, osaa rakentaa hyvää unta päivän aikana ja saa laajan työkalupakin käyttöönsä unen häiriötilanteissa.

Valmennuksen aloitus

Kun olet tilannut ja maksanut valmennuksen saat sähköpostiisi 48 tunnin kuluessa linkin ja tunnuksen valmennusalustallemme. Kursseja on helppo käyttää joko tietokoneella tai mobiililaitteella.

Valmennuksen kulku

Valmennus alkaa ohje- ja esittelymateriaaleilla, sekä ensimmäisen viikon valmennusmateriaaleilla. Saat uusia materiaaleja käyttöösi seuraavan 12 viikon ajan. Uudet materiaalit ilmestyvät viikon välein, alkaen kurssille kirjautumispäivästäsi.

Saat jokaiselle viikolle konkreettisia ja heti käytäntöön vietäviä tehtäviä, sekä ajatuksia herättäviä vinkkejä huippuammattilaisiltamme.​

Pääset reflektoimaan omaa edistymistäsi 4 viikon välein ja lopuksi arvioimaan omissa tavoitteissasi onnistumistasi.

Esimerkkiviikko:

Viikon intro ja inspirointi. 1-3 minuuttia. Lyhyt tutustuminen ja ajatusten herättely viikolle valittuun valmennusteemaan.
Tietoisku ja tehtävä. 5-15 minuuttia. Valitun teeman mukainen luento, sekä siihen liittyvä konkreettinen tehtävä.
Lisätehtävät ja harjoitukset. 2-15 minuuttia. Tietoiskuun liittyvät mahdolliset lisätehtävät tai valmennuksen yleistä teemaa tukevat harjoitteet.

Valmentajat​

Jarno Härkönen, hyvinvointivalmentaja

Anu Koskela, jooga- ja mindfullnessopettaja.

Henry-Petteri King, työterveyspsykologi

Tärkein uni verkkovalmennus 149 €