Vesisuihkurasvaimu

Onko kylkiin, vatsaan tai pakaroihin kertynyt ylimääräistä rasvaa, joka harmittaa ja häiritsee liikkumista? Vesisuihkurasvaimulla voidaan pienentää jenkkakahvoja ja silottaa vatsaa. Menetelmä on hellävarainen ja turvallinen ja lopputulos pysyvä.

Vesisuihkurasvaimu on kehittynein ja tehokkain rasvaimumenetelmä. Siinä rasvasolujen irrottamisessa käytetään apuna imukärjestä suihkuavaa vettä. Vesisuihkurasvaimulla voidaan hoitaa muun muassa vatsan, kylkien, reisien, pohkeiden ja olkavarsien alueita sekä miehen rintojen liikakasvua.

Vesisuihkurasvaimulla imettyä rasvaa voidaan halutessa siirtää muotoilemaan esimerkiksi rintoja tai poskipäitä. Rasvansiirrolla voidaan hoitaa myös vartalolla olevia kurovia arpia tai joskus tapaturman jälkeisiä rasvakudospuutoksia.

Vesisuihkurasvaimu voidaan tehdä sekä esteettisistä että sairaanhoidollisista syistä. Tilanne arvioidaan aina plastiikkakirurgin vastaanotolla.

Vesisuihkurasvaimusta toipuminen

Nykyaikaisella vesisuihkurasvaimulaitteella voidaan poistaa rasvaa melko laajoilta alueita paikallispuudutuksessa, mutta suuret rasvaimut tehdään nukutuksessa. Toimenpide kestää 1-4 tuntia riippuen siitä, mitä tehdään. Imukohtiin jää noin 5 mm:n kokoisia arpia.

Yleensä rasvaimu on päiväkirurginen toimenpide, jolloin pääset kotiin hakijan kanssa samana päivänä. Tukitekstiiliä pidetään imualueella 3–6 viikkoa rasvaimun jälkeen. Sairausloman tarve riippuu toimenpiteen laajuudesta ja vaihtelee parista päivästä viikkoon. Liikkumisen suhteen saat ohjeet lääkäriltäsi.

Jälkitarkastus on viikon kuluttua vesisuihkurasvaimusta. Haavaan on laitettu sulavat ompeleet, joita ei tarvitse poistaa. Toinen jälkikontrolli on puolen vuoden päästä.

Lopputulos

Vesisuihkurasvaimulla käsitellyillä alueilla saattaa olla muutaman viikon ajan mustelmia ja turvotusta. Lopullinen tulos on nähtävissä noin 3 kuukauden kuluttua vesisuihkurasvaimusta.

Toimenpiteellä poistetut rasvasolut ovat pysyvästi poissa, koska aikuiselle ei synny uusia rasvasoluja. Käsitelty alue on tasaisempi ja iho kiinteämpi.

Ajanvaraus

Varaa aika plastiikkakirurgille vesisuihkurasvaimun suunnittelua varten nettiajanvarauksesta tai Aavan asiakaspalvelusta 010 380 3838. Vesisuihkurasvaimu tehdään Aava Helsinki Kampissa.

Asiantuntijana palvelukuvauksessa plastiikkakirurgian erikoislääkäri Antti Koski.

FacebookTwitterLinkedIn
Artikkelit ja tiedotteet
Aava_ Aava ja Pikkujätti takoivat yhdessä ennätysluvut
Lääkärikeskus Aava ja Pikkujätti ovat hyvässä kasvuvauhdissa. Historiallisen korkean liikevaihdon lisäksi lääkärikäyntien määrä kasvoi päättyneellä tilikaudella ja vastaanottoaikojen tarjontaa onnistuttiin kasvattamaan merkittävästi.
Lue lisää
Lucas Ihmeperheen keskimmäinen
Miltä tuntuu taltioida Emma-palkitun, kovassa nosteessa olevan artistin uraa, kun kyseessä on oma veli? Sexmane on ollut pitkään etenkin nuorten huulilla, mutta kuka oikein on artistien veljenä tunnettu taka-alalta tarkkaileva taiteilijasielu Lucas Sene?
Lue lisää
Aava Lääkärikeskus Aava saa vihdoin uudet tilat Keravalle ja sisaryhtiö Pikkujätin saman katon alle 
Keväälle 2025 ajoittuva muutto mahdollistaa kaikkien Aavan palveluiden, mutta myös Pikkujätin löytyvän taas saman katon alta Keravan keskustasta.
Lue lisää