Aava Turku Hansa

Yliopistonkatu 20, 20100 Turku

Varaa aika

Lääkäri Turussa

Tervetuloa lääkäriasemallemme Turkuun. Aava Hansa on täyden palvelun lääkäriasema, joka sijaitsee Hansakorttelin kolmannessa kerroksessa. Meille pääset kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla. Ydinkeskustan parkkihallit sijaitsevat välittömässä läheisyydessämme. Kadunvarsipaikat ovat maksuttomia iltaisin klo 18 jälkeen ja aamuisin klo 9 saakka.

Tavoitat meidät suoraan Aava Hansan ajanvarausnumerosta 010 380 3850 tai Aavan valtakunnallisesta ajanvarausnumerosta 010 380 3838.

Asiantuntijamme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoavat luotettavaa ja yksilöllistä palvelua. Hoidamme myös hengitystieinfektiopotilaita.

Aava Hansa tarjoaa monipuolisia terveyspalveluja

 • Yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot
 • Työterveyspalvelut
 • Pienkirurgiset toimenpiteet, kuten luomen poistot, kynsitoimenpiteet, paiseen avaukset ym
 • Suoliston tähystystutkimukset
 • Laboratoriotutkimukset (sisältäen myös EKG-holter-mittaukset ja unipolygrafiatutkimukset)
 • Kuvantamistutkimukset: röntgentutkimukset, mammografiat, ultraäänitutkimukset
 • Sairaanhoitajien vastaanotot, esimerkiksi ompeleiden poistot, haavahoidot, korvahuuhtelut, kipsaukset, tukien sovitukset, PEF-ohjaus, rokotukset, lääkehoidon toteutus, kuten migreenin suonensisäinen lääkitys lääkärin lähetteellä
 • Diabeteshoitajan vastaanotot
 • Fysioterapeuttien ja psykologien sekä muiden terveyden asiantuntijoiden palvelut
 • Matkailijan terveysneuvonta ja rokotukset
 • Rautainfuusiot
 • Astmahoitajan vastaanotto, allergioiden pistos- ja tablettisiedätyshoidot

Vastaanotolle ilmoittautuminen

Huom. Koronavirusepidemian aikana pyydämme kaikkia asiakkaita ilmoittamaan mahdollisista hengitystieoireista (esim. nuha, yskä, kurkkukipu, vatsaoireet) jo aikaa varatessa.

Saavuthan vastaanotolle ajoissa, niin ehdit rauhassa ilmoittautua. Voit ilmoittautua aulassa myös itseilmoittautumispisteellä, mikäli olet asioinut Aavassa jo aiemmin.

Koronavirustestaus

Aava Turku Hansan yhteydessä tehdään koronavirustestejä. Lue lisää.

Työterveyspalvelut

Aava työterveyshuolto tuo yritykseesi elinvoimaa. Kokeneet työterveyshuollon asiantuntijat tarjoavat moniammatilliset ja kokonaisvaltaiset työterveys- ja hyvinvointipalvelut. Hoidamme henkilöstösi työterveysasiat ystävällisesti ja asiantuntevasti, myös etänä. Lue lisää työterveyspalveluistamme ja ota yhteyttä myynti@aava.fi.

Ajankohtaista ja uusia palveluita Aava Hansassa

Suonensisäiset rautahoidot Turussa

Olemme aloittaneet Aava Turun toimipisteessä suonensisäisen rautahoidon. Rautahoito voidaan antaa, jos sinulla on lääketieteellisesti todettu raudanpuute, eikä suun kautta otettu rautalisä tehoa, tai se aiheuttaa liikaa sivuvaikutuksia.

Varaa aika gastroenterologian erikoislääkäri Petri Mäkelän vastaanotolle numerosta 010 380 3850 tai nettiajanvarauksesta. Jos olet saanut lähetteen rautahoitoon toisesta organisaatiosta, voit ottaa yhteyttä suoraan sairaanhoitajaamme numerosta 010 380 3850.

Mahalaukun ja suoliston tähystystutkimukset Turussa

Kokenut gastroenterologian erikoislääkäri (vatsaelinsairauksiin erikoistuneet lääkärit) Petri Mäkelä tekee mahalaukun ja suoliston tähystystutkimuksia Turun Aavassa.

Varaa aika lääkärin vastaanotolle Aava Hansan ajanvarausnumerosta 010 380 3850 tai Aavan valtakunnallisesta ajanvarausnumerosta 010 380 3838 tai nettiajanvarauksesta. Aika tähystystutkimukseen varataan puhelimitse Aava Hansan ajanvarausnumerosta 010 380 3850.

Vastaanotto, laboratorio ja kuvantaminen

 • Ma-To 8.00–20.00
 • Pe 8.00–16.00
 • La 10.00–16.00
 • Su 10.30–16.00

Sijainti

Käyntiosoitteemme on Yliopistonkatu 20.

Heti Hansakorttelin Yliopistonkadun sisäänkäynnin jälkeen vasemmalta löydät hissin, jolla pääset suoraan tiloihimme kolmanteen kerrokseen.

Lääkärikeskukseemme pääset samalla hissillä myös suoraan parkkihallista. Tiloihimme on esteetön kulku.

Julkiset kulkuneuvot

Pääset meille kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla. Lisätietoa sijainnista ja saapumisesta osoitteessa: https://hansakortteli.fi/info/sijainti/

Pysäköinti

Ydinkeskustan parkkihallit sijaitsevat välittömässä läheisyydessämme. Kadunvarsipaikat ovat maksuttomia iltaisin klo 18 jälkeen ja aamuisin klo 9 saakka.

Osoite

Yliopistonkatu 20, 20100 Turku

Puhelinnumerot

Asiakaspalvelu 010 380 3850

Yhteyshenkilöt

Tuire Taskinen
Yksikönjohtaja

Anne Vuorinen
Työterveyshuollon palvelupäällikkö, työterveyshoitaja