Aava Turku Hansa

Yliopistonkatu 20, 20100 Turku

Varaa aika

Lääkäri Turussa

Tervetuloa Aava Hansaan. Olemme täyden palvelun lääkärikeskus, jonka asiantuntijat ja ammattitaitoinen henkilökunta tarjoavat luotettavaa ja yksilöllistä palvelua sekä yritys- että yksityisasiakkaille.

Lääkärikeskuksemme sijaitsee Turun ydinkeskustassa kävelykadun varrella Hansakorttelin kolmannessa kerroksessa. Meille pääset kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla. Ydinkeskustan parkkihallit sijaitsevat välittömässä läheisyydessämme ja kadunvarsipaikat ovat maksuttomia iltaisin klo 18 jälkeen ja aamuisin klo 9 saakka.

Aava Hansan palvelut

 • yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot
 • työterveyspalvelut
 • pienkirurgiset toimenpiteet, kuten luomen poistot, kynsitoimenpiteet, paiseen avaukset ym
 • suoliston tähystystutkimukset
 • laboratoriotutkimukset (sisältäen myös EKG-holter-mittaukset ja unipolygrafiatutkimukset)
 • kuvantamistutkimukset: röntgentutkimukset, mammografiat, ultraäänitutkimukset
 • sairaanhoitajien vastaanotot, esimerkiksi ompeleiden poistot, haavahoidot, korvahuuhtelut, kipsaukset, tukien sovitukset, PEF-ohjaus, rokotukset, lääkehoidon toteutus, kuten migreenin suonensisäinen lääkitys lääkärin lähetteellä
 • diabeteshoitajan vastaanotot
 • fysioterapeuttien ja psykologien sekä muiden terveyden asiantuntijoiden palvelut
 • matkailijan terveysneuvonta ja rokotukset
 • rautainfuusiot
 • astmahoitajan vastaanotto, allergioiden pistos- ja tablettisiedätyshoidot

Ajanvaraus Aava Hansaan

Katso vapaana olevat ajat ja varaa aika verkossa.

Mikäli et ole varma kenelle sinun tulisi varata aika, autamme mielellämme.

Tavoitat meidät suoraan Aava Turku Hansan ajanvarausnumerosta 010 380 3850. Voit myös kysyä neuvoa ja varata ajan valtakunnallisesta asiakaspalvelustamme soittamalla numeroon 010 380 3838.

Työterveys Turussa

Aava Hansan työterveys pitää työntekijöiden ja koko organisaation työkyvystä ja hyvinvoinnista huolta. Aavan työterveydestä voi hakea apua kokeneiden työterveyshoitajien, -lääkäreiden ja -psykologien sekä työfysioterapeuttien ja työkykyvalmentajan vastaanotoilta.

Erityisosaamistamme Aava Hansan työterveydessä ovat:

 • merimieslääketiede
 • säteilytyöntekijöiden tarkastukset
 • unilääketiede
 • työyhteisön kriisitilanteiden jälkipuinti
 • matkatyötä tekevien ohjaus ja neuvonta
 • kuntoutusyhteistyö
 • liikunnanohjaus

Aavan työterveyden etäpalvelut

Tiesithän, että Aava Hansan asiantuntijat palvelevat myös etänä? Digi- ja etäpalvelumme takaavat, että työterveyteen yhteydenottaminen on helppoa ja nopeaa.

Aava-sovellus avaa nopean väylän lääkäri-chattiin, jossa hoidetaan tavallisimpia vaivoja, kuten flunssaoireita, silmätulehduksia, ihottumia, vatsavaivoja ja virtsatietulehduksia.

Sovelluksessa on nähtävillä myös kaikki asiakkaan aiemmat Aava-käynnit, tutkimustulokset, reseptit ja lähetteet.

Oma Aava kokoaa kätevästi yhteen paikkaan terveystietosi sekä asiointia helpottavat toiminnallisuudet, kuten varaamasi vastaanottoajat, laboratorio- ja kuvantamistulokset, Aavan lääkäreiden määräämät reseptit sekä kuitit käynneistäsi.

Aava Luotsi on etähoitopalvelu, joka tarjoaa työterveysasiakkaille nopeaa, joustavaa sekä laadukasta hoitoa aikaa ja vaivaa säästäen. Luotsissa asiakkaan yhteydenottoon vastaa puhelimessa tai chatissä terveydenhuollon ammattilainen ja hoito alkaa heti. Palvelu on käytössä yrityksillä, jotka ovat valinneet Luotsin osaksi työterveyshuoltoa.

Tule Aavan työterveysasiakkaaksi

Aavan työterveyshuolto yhdistää työterveyspalvelut, hyvinvointi- ja valmennuspalvelut sekä työhyvinvoinnin analytiikan. Kasvamme jatkuvasti ja meillä on toimipisteitä eri puolilla maata. Etäpalveluiden ja verkostojemme ansiosta toimimme ympäri Suomea.

Tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea meidät? Tutustu tarkemmin työterveyshuoltoomme ja ota yhteyttä työterveyden myyntitiimiin.

Ajankohtaista ja uusia palveluita Aava Hansassa

Mahalaukun ja suoliston tähystystutkimukset Turussa

Kokeneet gastroenterologian erikoislääkärit Satu Haikio, Jussi-Pekka Haikio sekä Petri Mäkelä tekevät mahalaukun ja suoliston tähystystutkimuksia Turun Aavassa.

Varaa aika lääkärin vastaanotolle Aava Hansan ajanvarausnumerosta 010 380 3850 tai Aavan valtakunnallisesta ajanvarausnumerosta 010 380 3838 tai nettiajanvarauksesta. Aika tähystystutkimukseen varataan puhelimitse Aava Hansan ajanvarausnumerosta 010 380 3850.

Unitutkimukset ja unihoitajan vastaanotto Turussa

Onko sinulla vaikeuksia nukahtaa, valvotko tai onko unesi katkonaista? Kärsitkö jatkuvan unettomuuden vuoksi väsymyksestä? Olet ehkä jo kokeillut monenlaisia konsteja nukahtamisen avuksi, mutta ne eivät ole auttaneet?

Ei hätää – et ole yksin tilanteesi kanssa. Varaa aika unitutkimuksiin, niin selvitämme unettomuuden taustalla olevat todelliset syyt. Laadimme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen hoitosuunnitelman, joka varmistaa, ettet jää uniongelman kanssa yksin.

Suonensisäiset rautahoidot Turussa

Olemme aloittaneet Aava Turun toimipisteessä suonensisäisen rautahoidon. Rautahoito voidaan antaa, jos sinulla on lääketieteellisesti todettu raudanpuute, eikä suun kautta otettu rautalisä tehoa, tai se aiheuttaa liikaa sivuvaikutuksia.

Varaa aika gastroenterologin vastaanotolle numerosta 010 380 3850 tai nettiajanvarauksesta. Voit myös soittaa sairaanhoitajalle numeroon 010 380 3850 ja saada tarvittaessa lisätietoa rautahoidosta.

Vastaanotto, laboratorio ja kuvantaminen

 • Ma-To 8.00–20.00
 • Pe 8.00–16.00
 • La 10.00–16.00
 • Su 10.30–16.00

Sijainti

Käyntiosoitteemme on Yliopistonkatu 20.

Heti Hansakorttelin Yliopistonkadun sisäänkäynnin jälkeen vasemmalta löydät hissin, jolla pääset suoraan tiloihimme kolmanteen kerrokseen.

Lääkärikeskukseemme pääset samalla hissillä myös suoraan parkkihallista. Tiloihimme on esteetön kulku.

Julkiset kulkuneuvot

Pääset meille kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla. Lisätietoa sijainnista ja saapumisesta osoitteessa: https://hansakortteli.fi/info/sijainti/

Pysäköinti

Ydinkeskustan parkkihallit sijaitsevat välittömässä läheisyydessämme. Kadunvarsipaikat ovat maksuttomia iltaisin klo 18 jälkeen ja aamuisin klo 9 saakka.

Osoite

Yliopistonkatu 20, 20100 Turku

Puhelinnumerot

Asiakaspalvelu 010 380 3850

Yhteyshenkilöt

Tuire Taskinen
Yksikönjohtaja

Anne Vuorinen
Työterveyshuollon palvelupäällikkö, työterveyshoitaja