Aava Airport

Lentoasemantie 1, 01530 Vantaa. Terminaali 2 portti 26

Matkailijoita palvelee nyt Helsinki-Vantaan lentoaseman porttialueella Lääkärikeskus Aavan palvelupiste.

Löydät Aavan lentokentältä portin 26 vierestä, keskeiseltä paikalta heti turvatarkastusten jälkeen.

Terveyspalvelut ja lääkäri Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Palvelupisteessämme on aukioloaikoinamme paikalla perusterveydenhoitoon keskittyvä sairaanhoitaja, lääkäreihin saamme nopeasti etäyhteyden.

Neuvomme ja hoidamme lentokentän asiakkaita akuuteissa vaivoissa, kuten korvakivussa, migreenissä, vatsavaivoissa ja allergiaoireissa. Lääkereseptin uusinta käy kätevästi etälääkärin vastaanotolla.

Saat myös tietyt matkailijan rokotteet Aavasta, selvitäthän rokotustarpeesi ja tarvittavan aikataulun etukäteen soittamalla meille.  

Huom. käytäthän meille saapuessasi aina kasvomaskia!

Koronatestaus Helsinki-Vantaalla 

Teemme Aava Airportissa koronavirustestausta käyttäen PCR testausmenetelmää. Tällä hetkellä toimipisteessämme ei ole mahdollista tehdä vasta-ainetestausta (Ig -). Suosittelemme varaamaan ajan testaukseen ennakkoon. Kartoitamme ensin esitietosi, oireesi ja testiin tulosyyn. Sovimme myös etukäteen miten testintulos ilmoitetaan sinulle. Näytteenotto tapahtuu palvelupisteemme tiloissa.

Testitulos valmistuu vuorokauden aikana, ja saat tiedon tuloksesta etukäteen sovitulla tavalla. Sairaanhoitajamme voivat kirjoittaa negatiivisesta tuloksesta koronatodistuksen. Mikäli tulos on positiivinen tai todistukseen tarvitaan lääkärin allekirjoitus, varaamme sinulle etälääkäriajan.

 

Voit ottaa suoraan meihin yhteyttä puh. 010 380 3040 tai airport@aava.fi.

Huomioithan, että vastaamme tiedusteluihin aukioloaikamme puitteissa ma-pe 8-17

Tervetuloa!

Seuraavat vapaat ajat

Aukioloajat

Vastaanotto

  • MaPe klo