Aava Airport

Lentoasemantie 1, 01530 Vantaa

Aava palvelee Helsinki-Vantaan lentokentän matkustajia kahdessa eri pisteessä:

  • Teemme koronaviruksen pika-antigeenitestiä tuloaulassa 2ALue lisää lentomatkustajien pika-antigeenitestauksesta.
  • Matkailijan terveysneuvonta ja etälääkärin palvelut porttialueen palvelupisteessä. Aava Airportin palvelupisteen löydät lentokentältä terminaali 2:sta portin 26 vierestä, keskeiseltä paikalta heti turvatarkastusten jälkeen.

Terveyspalvelut ja etälääkäri Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Porttialueen palvelupisteessämme on aukioloaikoinamme paikalla perusterveydenhoitoon keskittyvä sairaanhoitaja, lääkäreihin saamme nopeasti etäyhteyden.

Neuvomme ja hoidamme lentokentän asiakkaita akuuteissa vaivoissa, kuten korvakivussa, migreenissä, vatsavaivoissa ja allergiaoireissa. Lääkereseptin uusinta käy kätevästi etälääkärin vastaanotolla.

Saat myös tietyt matkailijan rokotteet Aavasta, selvitäthän rokotustarpeesi ja tarvittavan aikataulun etukäteen soittamalla meille.  

Huom. käytäthän meille saapuessasi aina kasvomaskia!

Koronatestaus Helsinki-Vantaalla 

Mikäli tarvitset matkallesi tuloksen pika-antigeenitestistä, testaus onnistuu tuloaula 2A:ssa Aavan testauspisteellä. Tähän testiin sinun ei tarvitse varata aikaa ja saat todistuksen negatiivisesta tuloksesta heti mukaasi. Lue lisää pikatestistä. 

Porttialueen palvelupisteessä teemme koronavirustestausta käyttäen pika-pcr-testausmenetelmää. Varaathan ajan testaukseen ennakkoon: airport@aava.fi. Kartoitamme ensin esitietosi, oireesi ja testiin tulosyyn. Sovimme myös etukäteen miten testintulos ilmoitetaan sinulle. Näytteenotto tapahtuu palvelupisteemme tiloissa.

Pika-pcr-testitulos valmistuu noin kahden tunnin aikana, ja saat tiedon tuloksesta palvelupisteestä. Sairaanhoitajamme voivat kirjoittaa negatiivisesta tuloksesta koronatodistuksen. Mikäli tulos on positiivinen tai todistukseen tarvitaan lääkärin allekirjoitus, varaamme sinulle etälääkäriajan. Huomaathan, että etälääkärin vastaanotto ja koronatodistuksen kirjoittaminen ovat maksullisia palveluita. 

 

Voit ottaa suoraan meihin yhteyttä airport@aava.fi 

Huomioithan, että vastaamme tiedusteluihin aukioloaikamme puitteissa maanantaista perjantaihin kello 7-15.

Tervetuloa!

Seuraavat vapaat ajat

Aukioloajat

Vastaanotto

  • MaPe klo