Aava Virta on vaikuttava hyvinvointi- ja valmennusyksikkö 

Aava Virta tarjoaa monipuolista valmennustoimintaa yrityksille ja yksilöille. Tavoitteenamme on viedä asiakkaidemme hyvinvointi uudelle tasolle. Suunnittelemme ja toteutamme valmennusohjelmat yhdessä Aavan asiantuntijoiden, kuten työterveyshuollon, psykologien ja erikoislääkäreiden kanssa. 

Käytössämme on modernit välineet henkilöstön hyvinvoinnin kartoittamiseen. Toimintamme perusta on lääketieteessä ja tutkitussa tiedossa. 

Miksi työntekijöiden hyvinvointiin kannattaa panostaa? 

Hyvinvoiva organisaatio on vetovoimainen työpaikka. Kun johto sitoutuu rakentamaan kulttuuria, joka tukee työntekijöiden jaksamista ja kehittymistä, koko organisaatio hyötyy. Työyhteisön hyvinvoinnilla on suora vaikutus tuottavuuteen, sairauspoissaoloihin ja motivaatioon.   

Tiedätkö, miten organisaationne voi?  

Aava Virta kartoittaa organisaationne hyvinvoinnin tilan, löytää muutosta vaativat osa-alueet ja auttaa teitä määrittelemään uudet, motivaatiota ja suorituskykyä kohottavat tavoitteet.

Tutustu palveluihimme tarkemmin osoitteessa www.virtavalmennus.fi. Virta-valmennuksessa hyödynnetään Aavan kehittämää Aisti Health -hyvinvointikartoitusta. Tutustu kartoitukseen osoitteessa www.aistihealth.com.

Aava Virta on Suomen Olympiakomitean yhteistyökumppani. Yhteistyön keskeinen tavoite on lisätä hyvinvointia yhteiskunnassamme. Jatkuvasti muuttuvassa työelämässä tarvitaan uudenlaista ajattelua ja tekemistä, jotta ihmiset jaksavat ja organisaatiot menestyvät. 

Katso video: Asiantuntijavalmentaja Jussi Sievälä sekä olympiapronssimitalistit Minttu Tuominen ja Anniina Rajahuhta Aava Virran testausasemalla.

Virta Studio 
Annankatu 34–36 B 2.krs
00100 Helsinki 

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa