Leena Rahkonen gynekologi, perinatologi

Leena Rahkonen

Naistentautien, synnytysten ja perinatologian erikoislääkäri

Varaa aika

Tervetuloa vastaanotolleni kaikissa raskauksiin ja gynekologisiin ongelmiin liittyvissä asioissa.

Erityisosaamistani on raskauden seuranta ja kaikki raskauteen ja synnytyksiin liittyvät erityiskysymykset. Olen työskennellyt yli 25 v ajan raskauksien ja synnytysten hoidon parissa yliopistosairaalassa.

Teen ultraäänitutkimuksia kaikissa raskauden vaiheissa

Keskustelen mielelläni myös muista synnytykseen suunnitteluun ja itse synnytykseen ja synnytyksen käynnistymiseen ja käynnistämiseen liittyvistä asioista.

Voit käydä raskausasioissa yksittäisellä käynnillä tai koko raskauden seuranta toteutuu yksityisessä äitiysneuvolassa tiiviissä yhteistyössä Aava Raskausklinikan kätilön kanssa.

Hoidan mielelläni sinua yksilöllisesti alkuraskaudesta aina loppuraskauteen asti. Raskauden seuranta toteutuu yksityisessä äitiysneuvolassa tiiviissä yhteistyössä Aava Raskausklinikan kätilön kanssa.

Myös synnytyksen jälkitarkastukset toteutuvat vastaanotollani.

Voit varata ajan vastaanotolleni, jos olet raskaana ja toivot raskaudenkeskeytystä.

Hoidan myös yksilöllisesti kohdun lääkkeelliset tyhjennykset keskenmenoihin liittyen.

Gynekologia

Teen myös gynekologiset tarkastukset ja seurannat kaiken ikäisille naisille.

Hoidan vuotohäiriöt, ehkäisyasiat.

Kierukan tai ehkäisykapselin asennus/poisto onnistuvat vastaanotollani

Ajanvarausohje

Toimin osana Aava Raskausklinikkaa. Vastaanotolleni voi hakeutua ilman erillistä lähetettä kaikissa raskauden vaiheissa, raskauden ja synnytyksen suunnitteluun, raskauden seurantaan ja synnytyksen jälkitarkastuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaanotan myös gynekologisia potilaita.

Käytössäni Aava Kampissa on aina seulontatutkimuksiin soveltuva erityistarkka laitteisto, jolla myös 3D/4D kuvantaminen tallenteineen on mahdollista. Voit varata ajan suoraan nettiajanvarauksesta.

Mikäli olet tulossa seula-ultraääneen, on optimaalinen ajankohta niskaturvotusultraääneen raskausviikolla H11-H13 ja toisen kolmanneksen rakennetutkimukseen raskausviikolla H19-22. Aava Raskauslaskurilla voit määrittää oikean ajankohdan.

Mikäli haluat sikiöseulonnan NIPT-tutkimuksella ja yhdellä käynnillä, on optimaalinen ajankohta raskausviikolla H11-13, jolloin samalla käynnillä voidaan antaa neuvonta, tehdä niskaturvotusultraääni ja ohjelmoida verinäyte (näytteitä otetaan yleensä alkuviikosta).

Tutkimusten oikea ajoitus on ensiarvoisen tärkeää. Ajan erikoistutkimuksiin voit aina varata myös puhelimitse p. 050 414 6704 ja jättää vastaajaan soittopyynnön tekstiviestillä tarvittaessa. Saat apua myös sähköpostitse raskausklinikka@aava.fi

Lääkkeellisen raskaudenkeskeytyksen ajanvaraus tehdään soittamalla Naisten Aava Kamppiin p.050 414 6704.