Kesälääkäreitä 2024 Etelä-Suomi

Kiinnostaako sinua kokeilla miltä tuntuisi työskennellä yksityisellä lääkäriasemalla? Etsimme Lääkärikeskus Aavan eri toimipisteisiin yleislääkäreitä työskentelemään kesän 2024 ajaksi. Kesälääkärinä pääset näkemään ja oppimaan yksityisen terveyspalvelualan toimintaa etulinjasta.

Etsimme kesälääkäriä:

  • pääkaupunkiseudun eri toimipisteisiin
  • Keski-Uudenmaan alueen toimipisteisiin

Tukenasi työssä ovat asiantuntevat kollegat ja lämminhenkinen työyhteisö. Tarjoamme nuorille lääkäreille myös kokeneemman kollegan tukea. Alussa panostamme laadukkaaseen perehdytykseen ja sen lisäksi tarjoamme hyvän potilasvirran. Mikäli työterveys erikoisalana kiinnostaa sinua, pääset tutustumaan yleislääkärinä myös työterveyshuollon toimintaamme.

Kesälääkärinä voit toimia Aavassa itsenäisenä ammatinharjoittajana tai työsuhteessa. Autamme sinua myös alkuun käytännön asioissa mikäli ammatinharjoittajuus ei ole vielä tuttua sinulle.  

Kuuntelemme toiveitasi; työjaksosta on mahdollista sopia joustavasti toukokuu-syyskuu 2024 välillä ja vastaanottoaikasi suunnitellaan omien toiveidesi mukaan.

Kysy lisää:

Teija Muuri
Rekrytointipäällikkö
050 379 6735
teija.muuri@aava.fi

Mikko Oikkonen lääkäri

Mikko Oikkonen
Yleislääketieteen vastuulääkäri 
040 524 9197
mikko.oikkonen@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

"Aavasta löytyy erittäin hyviä asiantuntijoita, hyvä henki sekä tekemisen meininkiä. Ilmapiiri on välitön.”

Lääkärikysely 2022, Aava

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.